Διεθνή

Ταϊλάνδη: “Πεινάμε” – Κραυγή αγωνίας από τα παιδιά που παραμένουν εγκλωβισμένα στο σπήλαιο (vids)

Ταϊλάνδη: “Πεινάμε” – Κραυγή αγωνίας από τα παιδιά που παραμένουν εγκλωβισμένα στο σπήλαιο (vids)
Οι δύτες στην Ταϊλάνδη, με μεγάλες δυσκολίες λόγω της πλημμύρας των τελευταίων ημερών, εντόπισαν τους 13 αγνοούμενους μετά από 9 μέρες εντατικών προσπαθειών.

Καλά στην υγεία τους, αλλά πεινασμένα και αδύναμα δήλωσαν στους δύτες που τα εντόπισαν τα 12 αγνοούμενα αγόρια και τον προπονητή τους στην Ταϊλάνδη.

Τα παιδιά είχαν χαθεί στις 23 Ιουνίου μαζί με τον προπονητή τους εξαιτίας των μουσώνων που πλήττουν την χώρα. Μετά από πολλές προσπάθειες, όπως είπαμε οι δύτες κατάφεραν να τους εντοπίσουν, αλλά η διάσωσή τους φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση.

“Φρόντισε να μάθουν πως πεινάμε ζητούσε ένα από τα αγόρια μιλώντας σε φίλο του, προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμά του στους Βρετανούς δύτες”.

Το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ταϊλάνδη, με μήκος 10 χιλιομέτρων. Έχει στενούς διαδρόμους και ακόμη και εάν αποφασιστεί να γίνει κατάδυση για να διασωθούν, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια διαδρομή που ακόμα και έμπειροι, εκπαιδευμένοι δύτες την κάνουν σε 6 ώρες.

Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν πάνω από χίλια άτομα και από διάφορες χώρες, από τις ΗΠΑ μέχρι την Κίνα και την Αγγλία.

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι οποιαδήποτε απόπειρα να απομακρυνθούν από το σπήλαιο τα παιδιά πριν υποχωρήσουν τα νερά, θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments