Lifestyle

Survivor 2: Η διαρροή για την τελική τετράδα

Survivor 2: Η διαρροή για την τελική τετράδα
Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2.

Ο Νικόλας Αγόρου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός Survivor 2, καθώς τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν ολοκληρωθεί.

Πλέον το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι τέσσερις φιναλίστ ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν Τετάρτη και Πέμπτη και τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Ο Ηλίας έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στην ομαδική ψηφοφορία, πέταξε εκτός ριάλιτι επιβίωσης τον Αγόρου που είχε πάρει την τέταρτη θέση.

Έτσι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο Χάρης είναι ο τελευταίος παίκτης που έχει βγει εκτός παιχνιδιού, έχοντας τερματίσει και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μια αποχώρηση που πιθανότατα θα τη δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, η τελική 4άδα απαρτίζεται από την Δαλάκα, τη Μελίνα, τη Βιργινία και τον Ηλίας. Ένας παίκτης θα φύγει την Τετάρτη, ένας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μείνουν τα δύο απόλυτα φαβορί στον μεγάλο τελικό του Survivor 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments