Αθλητισμός

“Εγκλήματα” Αλαφούζου – Χαρίζει παίκτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ χωρίς… ευρώ – Μπαίνουν ρήτρες στα νέα συμβόλαια

“Εγκλήματα” Αλαφούζου – Χαρίζει παίκτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ χωρίς… ευρώ – Μπαίνουν ρήτρες στα νέα συμβόλαια
Παίρνει μέτρα ο Νταμπίζας λόγω Αλαφούζου!

Έχασε τον Χουλτ με ελάχιστα χρήματα, ενώ λίγο διάστημα πριν του είχε κάνει νέο συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα. Όμως ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνέχισε ακόμα και μετά απ’ αυτό να έχει “απροστάτευτους” τους παίκτες του. Και πλέον βλέπει να τους παίρνουν άλλες μεγάλες ομάδες, χωρίς ο Παναθηναϊκός να βάζει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Όπως έγινε και με τον Χουλτ.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι στον ίδιο δρόμο. Παρ’ όλο που το συμβόλαιό του τελείωνε φέτος το καλοκαίρι, δεν τον κάλεσαν ποτέ από τη διοίκηση την περσινή σεζόν για να του το ανανεώσουν. Με αποτέλεσμα και αυτός πλέον να βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ, μιας και ο Ουζουνίδης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Και δεν είναι μόνο οι Σκανδιναβοί. Το ίδιο συνέβη και με τον Στέφανο Ευαγγέλου. Ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, που είχε έρθει με προοπτικές στον Παναθηναϊκό από τον Πανιώνιο. Και μάλιστα, είχαν πληρώσει κιόλας οι πράσινοι για να τον κάνουν δικό τους. Ο Ευαγγέλου έφυγε για τον Ολυμπιακό… τσάμπα. Χωρίς ευρώ επίσης! Και αύριο – μεθαύριο, αν εξελιχθεί και κοστίζει πολλά χρήματα, στον Παναθηναϊκό θα ψάχνουν να βρουν τι έκαναν λάθος. Οι χειρισμοί σε όλες αυτές τις υποθέσεις ήταν τραγικοί. Αλλά όταν δεν έχεις και κανέναν να σε συμβουλεύει… αυτά παθαίνεις!

Πλέον στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Νίκος Νταμπίζας που είναι έμπειρος από τέτοιες περιπτώσεις. Αποκλείεται με “Ντάμπι” να συμβούν τα ίδια. Γι’ αυτό και σε κάθε νέο συμβόλαιο ή σε κάθε κίνηση θα υπάρχουν ρήτρες. Και δεν πρόκειται να μένει παίκτης που έχει φτιάξει το όνομά του στον Παναθηναϊκό, ελεύθερος να επιλέξει άλλη ομάδα. Και δη να πηγαίνει σε άλλη μεγάλη ομάδα που θα περιμένει πότε ο Παναθηναϊκός θα… αφήσει παίκτη για να τον αρπάξει και να τον κάνει δικό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments