Ζώδια

Ωροσκόπιο: Οι κάρτες των αγγέλων μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων

Ωροσκόπιο: Οι κάρτες των αγγέλων μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων
Ωροσκόπιο: Προβλέψεις για 1 – 2 εβδομάδες.

Κριός: ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Μπορείτε τελικά, αν θέλετε να αλλάξετε κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες έχουν για εσάς εύνοια και τύχη έτσι ώστε να μπορέσετε να πείσετε για όλα αυτά που επιθυμείτε, το άτομο που αγαπάτε.

Ερωτική εύνοια : 4/5

Ταύρος: Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεν θέλετε να βάλετε πάνω στο κεφάλι σας, κάποιο νέο πρόβλημα ερωτικό. Έχετε ήδη περάσει πάρα πολλά και τώρα αυτήν την εποχή, θα την αφιερώσετε στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε μόνο.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Δίδυμοι: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, εσείς είστε αξιαγάπητοι σε όλους. Αυτό είναι και πιθανόν να προκαλεί κάποιες φορές την ζήλια στον σύντροφο σας, αλλά είναι και κάτι που σαφώς και πρέπει να το αποδεχτεί.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Καρκίνος: ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια κατάλληλη συνθήκη, που να σας ενώσει με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Από τον νέο μήνα, όλα θα αλλάξουν αρκεί να είστε έτοιμοι και εσείς να τροποποιήσετε την καθημερινότητα σας.

Ερωτική εύνοια : 4/5

Λέων: Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δεν έχετε ακόμη βγάλει συμπέρασμα, για το τι αποζητά ο σύντροφος σας από την σχέση σας, που τους τελευταίους μήνες, έχει άπειρα σκαμπανεβάσματα. Όταν θα είναι έτοιμος, θα σας το αποκαλύψει.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Παρθένος: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εσείς με όλες αυτές τις δυσκολίες που έχετε περάσει, δεν μπορείτε εύκολα πλέον να βάλετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, την ερωτική, έναν νέο άνθρωπο σας. Πάντως στο τώρα είστε πιο ώριμοι από ποτέ.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Ζυγός: Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας, σε θέματα επιμόρφωσης, προσωπικής ανάπτυξης, ψυχαγωγίας, απλά κάντε τα τώρα, και μην περιμένετε κανέναν να σας κρατήσει το χέρι.

Ερωτική εύνοια : 4/5

Σκορπιός: ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ

Έχοντας στο νου σας πάντα, όλα αυτά που έχετε πάθει μέσα σε σχέσεις ερωτικές και φιλίες αδιέξοδες, να είστε πια πιο προσεχτικοί, καθώς νέα άτομα θα σας πλησιάσουν με διάφορες απαιτήσεις.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Τοξότης: ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ

Διανύεται μια καλή εποχή, που όλα μέσα στην οικονομική και οικογενειακή σας ζωή έχουν ηρεμήσει. Τώρα σειρά έχετε μόνο εσείς και ότι τελικά σας κάνει ευτυχισμένους.

Ερωτική εύνοια : 4/5

Αιγόκερως: Η ΔΥΝΑΜΗ

Οι καταστάσεις που βλέπετε ότι υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα έχουν αρχίσει και σας προβληματίζουν έντονα. Μπορείτε να μιλήσετε και να βάλετε άμεσα όλα τα πράματα στην θέση και στην διάσταση τους.

Ερωτική εύνοια : 5/5

Υδροχόος: ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Δεν έχετε σκοπό, να κάνετε πραγματικά καμία υποχώρηση, σε καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια και την εργασία σας, μόνο και μόνο για να διευκολυνθεί το ταίρι σας, που όμως μέχρι τώρα δεν έχει προφέρει και κάτι σημαντικό.

Ερωτική εύνοια : 4/5

Ιχθείς: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Όλα αυτά τα όμορφα που ζείτε μέσα στην σχέση σας, θέλουν να εξελιχθούν! Και οι δύο σας, σαν σύντροφοι θέλετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες- μήνες να κάνετε δική σας οικογένεια. Ερωτική εύνοια : 4/5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments