Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις.

ζώδια κριός.

Υπάρχουν μέρες που η οικειότητα με τον εραστή σου δεν είναι εύκολη. Ίσως να είναι δυσκολότερο από το συνηθισμένο, να δημιουργηθεί σύνδεση ανάμεσά σας, επειδή οι φόβοι και οι ανησυχίες σου, στέκονται εμπόδιο σήμερα. Αν μπορείς να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα κερδίσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, επειδή θα μπορείς να συγχρονιστείς, με την καρδιά σου.

ζώδια ταύρος

Στη σχέση σου, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια και ν’αντιμετωπίσεις τη γυμνή αλήθεια. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εραστή σου και προσπαθήστε από κοινού, να βρείτε τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει τώρα η σχέση σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις και βεβαιωθείτε πως θα σκεφτείτε καινούργιες ιδέες για ν’ανανεώσετε και να ομορφύνετε την σχέση σας.

ζώδια δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τη σχέση σου, γιατί βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο. Υπάρχουν βέβαια περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είσαι διατεθιμένη να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να την πετύχεις. Προσπάθησε πάντα να εκφράζεις στον εραστή σου τα βαθιά σου συναισθήματα γι’αυτόν και φρόντισε να συζητάτε τα πάντα μεταξύ σας.

ζώδια καρκίνος

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τον εραστή σου. Οπότε φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Σε κάθε περίπτωση, παρέμεινε ήρεμη και προσπάθησε να διατηρήσεις μια διπλωματική στάση. Αισθάνεσαι λίγο υποτονική, γι’αυτό και μόνο η σκέψη της αντιπαράθεσης, σε κάνει νευρική. Αν νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή είναι σε καλό δρόμο, σχεδίασε κάτι συναρπαστικό με τον εραστή σου και φρόντισε να ηρεμήσεις. Αύριο, θα νιώθεις ήδη καλύτερα!

ζώδια λέων

Παλιά ανεπίλυτα προβλήματα στην ερωτική σου σχέση επανέρχονται στην επιφάνεια. Και αυτή τη φορά θ’αναγκαστείς να τα λύσεις μια και καλή. Στην προσπάθειά σου να οδηγήσεις την ερωτική σου σχέση σε πρόοδο φρόντισε να βεβαιωθείς, πως θα σταματήσεις να γκρινιάζεις για πράγματα που δεν έχουν προκύψει, παρά μόνο αν προκύψουν. Πάρτε αποφάσεις από κοινού με το σύντροφό σου, σε ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί στη πορεία, για ν’αποφύγετε και οι δύο δύσκολες σκέψεις και βιαστικές αποφάσεις, με αμφίβολα αποτελέσματα.

ζώδια παρθένος

Η μέρα είναι τέλεια, για να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς από τη φασαρία όλων όσων συμβαίνουν γύρω σου, και να σκεφτείς τί θέλεις πραγματικά από την ερωτική σου σχέση και να επανεξετάσεις τις μεθόδους σου. Τα αστέρια θα υποστηρίξουν όλες τις ενέργειές σου που αφορούν τα ερωτικά σου. Οπότε, ρύθμισε την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου.

ζώδια ζυγός

Μπορεί να μην είναι η πλέον ιδανική περίοδος για ν’ασχοληθείς με τις συναισθηματικές σου ευαισθησίες σήμερα. Αν όμως αισθάνεσαι χαρούμενη ή λυπημένη, με τον εραστή σου, το να του δείξεις πώς πραγματικά νιώθεις, είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι, επειδή ούτε ο εραστής σου, ούτε η καρδιά σου θα ωφεληθούν από μια τέτοια ενέργεια. Μην πιέζεις τον εαυτό σου ναι είναι συνεχώς σε ετοιμότητα, γιατί οι σχέσεις προχωράνε μόνο αν υπάρχει αυθεντικότητα και ειλικρίνεια.

ζώδια σκορπιός

Ο έρωτας έχει πολλές συχνότητες αυτή την περίοδο. Το καταλαβαίνεις παρατηρώντας τη μαγεία που δημιουργείται στη σχέση σου, με σχεδόν μυστηριακούς τρόπους. Μην ψάχνεις για συγκεκριμένες απαντήσεις στις παθιασμένες ερωτήσεις σου. Απλά παρατήρησε και τη πιο μικρή λεπτομέρεια που εκτυλίσσεται στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Μια περίεργη και φανταχτερή ατμόσφαιρα προχωράει με αργούς ρυθμούς, επειδή αλλιώς μπορεί να συγκλονιστείς από τη σύγχυση που δημιουργεί το σύμπαν.

ζώδια τοξότης

Αν νιώθεις πως η ενέργεια ανάμεσα σε εσένα και στον εραστή σου, είναι τρελή και ακανόνιστη, μην διανοηθείς να του τραβήξεις την προσοχή σήμερα. Προσπάθησε να μην επωμιστείς τις δραματικές καταστάσεις που υπάρχουν τώρα στην ερωτική σου σχέση. Οι κοσμικές συνθήκες μπορεί να δυσκολέψουν πολύ τη σημερινή μέρα, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά ή συναισθηματικά με τον εραστή σου. Πέρασε μέσα από αυτό τη διαμάχη αλώβητη, με το να είσαι υπομονετική και ήρεμη. Η μέρα που θα πεις αυτά που έχεις να πεις, θα έρθει σύντομα.

ζώδια αιγόκερως

Οι συνθήκες για να διατηρηθεί η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην ερωτική σου ζωή, είναι δύσκολες αυτό το διάστημα. Αντί να στεναχωριέσαι με την κατάστασή σου, φρόντισε να συζητήσεις το πρόβλημα με τον εραστή σου, για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Θα επανέλθεις μ’αυτό τον τρόπο, σε πιο ευχάριστο κλίμα και θα μπορέσεις να διαχειριστείς πιο απλά, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά σου θέματα.

ζώδια υδροχόος

Αν ο ρομαντισμός ξαφνικά φαίνεται λίγο περίεργος, μην αντισταθείς! Αγκάλιασέ τον! Μπορεί η σχέση σου ν’αλλάζει- ή σε συζητήσεις με τον εραστή σου να έχεις λίγο ριζοσπαστικές ιδέες. Απόδέξου αυτή την περίεργη κατάσταση που σου δημιουργεί το σύμπαν, για χάρη της περιπέτειας που μπορεί να κρύβεται από πίσω. Στις συζητήσεις σου με τον εραστή σου, προσπάθησε περισσότερο ν’ακούς από το να μιλάς και άφησε την περίεργη φύση αυτής της ερωτικής σχέσης ν’ανθίσει, όπως φαίνεται πως θέλει να κάνει τώρα!

ζώδια ιχθύες

Πάρε χρόνο για να εξερευνήσεις τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον σου και αφορούν τον έρωτα και το παθιασμένο δυναμικό σου. Μην αναγκάσεις σήμερα τον εραστή σου να δει τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ. Δεν πρόκειται να προσπαθήσεις να είσαι τίποτε άλλο παρά αυθεντική, και δεν θ’αφήσεις τον εραστή σου να παίζει παιχνίδια ή να περιορίζει τη χαρά σου. Παρέμεινε ήρεμη όταν υπάρχουν χαώδεις καταστάσεις και διατήρησε την ηρεμία σου όταν ο συναισθηματικός θόρυβος δείχνει να γίνεται υπερβολικά σωστός.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments