Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

ζώδια Κριός.

Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα, αν και δεν συνάδουν πάντα με τις όποιες συμπράξεις σας… Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον αρμονικό Ζυγό, κεντρίζει αυτό ακριβώς το κομμάτι σας. Όσο κι αν η ιδιοσυγκρασία σας δεν έχει ανάγκη από τίτλους για να πορευτεί, θέλετε να ξέρετε πού βαδίζετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε από κοινού μια νέα λέξη για τη δική σας «συνύπαρξη», μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο. Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι αν το έτερο μέλος αντιδράσει, θα πρέπει να το εκλάβετε ως καμπανάκι κινδύνου.

ζώδια Ταύρος

Ακόμα και εν μέσω καλοκαιριού, πάντα υπάρχουν λόγοι για να οργανωθείτε, αγαπητοί Ταύροι! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον σχολαστικό 6ο Οίκο σας, θα σας δείξει ότι η αποτελεσματικότητα είναι το κλειδί για την ισορροπία που αποζητάτε. Καθαρίστε τους χώρους σας, με έμφαση στην κουζίνα και το μπάνιο επιλέγοντας προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Φροντίστε επίσης το γραφείο σας, πετάξτε όλα τα άχρηστα χαρτιά, βάλτε αντικείμενα που θα έλξουν θετική ενέργεια. Θα εντυπωσιάσει κι εσάς τους ίδιους το αποτέλεσμα, σε χώρο και ευμάρεια!

ζώδια Δίδυμοι

Καλωσορίστε και πάλι την ισορροπία στη ζωή σας! Είναι ένα στοιχείο που πολλές φορές παραμελείτε, στον έντονο και πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον αρμονικό Ζυγό και τον ρομαντικό τομέα σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα συναισθήματά σας σε σειρά προτεραιότητας. Θα πρέπει να μειώσετε το δράμα στην καθημερινότητά σας και να δώσετε έμφαση σε όσα γεμίζουν την ψυχή σας… Μόνο έτσι θα αρχίσετε να διαγράφετε τα πιο υγιή όρια που χρειάζονται όλων των ειδών οι σχέσεις σας.

ζώδια Καρκίνος

Αν και οι υπερβολές είναι μια τάση που διέπει την ιδιοσυγκρασία σας, σήμερα δεν είναι απαραίτητο να την επιστρατεύσετε! Το Τέταρτη της Σελήνης στον καλαίσθητο Ζυγό, σας καλεί να κάνετε μια μικρή επιθεώρηση στους προσωπικούς σας χώρους. Χωρίς να πάρετε μεγεθυντικό φακό, σκεφτείτε ποιες αλλαγές στη διακόσμηση ή τη θέση των επίπλων θα βελτίωναν τη διάθεσή σας. Εστιάστε σε σημεία που μπορεί να έχει μπλοκαριστεί η ενέργεια… Αν μελετήσετε λίγο τις συμβουλές του Φενγκ Σούι, θα βρείτε πολλές πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να φέρετε την εύνοια στο σπίτι σας!

ζώδια Λέων

Μήπως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν χρειάζεστε; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον κοινωνικό σας οίκο, θέλει να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους και να ανέχεστε την κακή τους συμπεριφορά. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι, το τέλος είναι βέβαιο… Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε για κάθε σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια φέρνει στη ζωή σας.

ζώδια Παρθένος

Η λιτότητα και ο μινιμαλισμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου, στοιχεία που λατρεύει η αποτελεσματικό ιδιοσυγκρασία σας! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον αρμονικό Ζυγό και τον πραγματιστικό 2ο Οίκο, σας ενημερώνει ότι προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πολυπράγμονα εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι, οργανωμένοι, προετοιμασμένοι για τις συναντήσεις σας και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!

ζώδια Ζυγός

Βαδίζετε ήδη πάνω στο μονοπάτι των μεγάλων επιτυχιών, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας! Μην βιάζεστε να κάνετε προσπεράσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά αυτή την εύθραυστη περίοδο, πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για κάθε πρακτική που θα επιλέξετε. Ίσως σε κάποια σημεία να χρειαστεί να μειώσετε την ταχύτητά σας και σε άλλα να την αυξήσετε. Θα το κρίνετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα βλέπετε, στις κινήσεις προώθησης της σκληρής δουλειάς σας. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για την απαιτητική ιδιοσυγκρασία σας!

ζώδια Σκορπιός

Προσέξτε μην πετάξετε και το μωρό μαζί με τα νερά του μπάνιου! Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον τομέα σας των λήξεων, θα απαιτήσει από εσάς ισορροπία στις κινήσεις που ετοιμάζεστε να κάνετε. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερα κέρδη, γι’ αυτό ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη σας για συναισθηματική ειλικρίνεια. Θα νιώσετε εξαιρετικά ελαφρύτεροι και πιο ευτυχισμένοι, αν πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα σημαίνουν για εσάς.

ζώδια Τοξότης

Είναι καιρός να κάνετε μια εκκαθάριση στην «αγέλη» σας, αγαπητοί Τοξότες! Τα προσωπικά σας κοινωνικά δίκτυα μπορεί να γίνουν σημαντικά εργαλεία, καθώς το Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό φωτίζει τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και της κοινωνικότητας. Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Όμως, η τάση σας να μην μπορείτε να αρνηθείτε τίποτα σε κανέναν, είναι ο λόγος που έχετε στον κύκλο σας περισσότερα άτομα απ’ όσα θέλετε πραγματικά. Κρατήστε μόνο όσα εκτιμάτε και ανορθώνουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ζώδια Αιγόκερως

Μήπως νιώθετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, μπορεί να σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, είναι βέβαιο ότι θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς!

ζώδια Υδροχόος

Ώρα να κατεβάσετε τα στόρια σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Το κοινωνικό σας ζώδιο ξέρει καλά τους τρόπους να συνυπάρχει με τους πάντες – αλλά κάποιες φορές είναι πιο σημαντικό να είστε αληθινοί από το να είστε δημοφιλείς. Είστε βέβαιοι ότι σας ενδιαφέρουν οι δρόμοι που σας ανοίγονται με κολακείες; Το σημερινό Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον τομέα σας του ρεαλισμού, σας καλεί να επιστρέψετε στην αυθεντικότητα. Ακόμα κι αν συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε με κάποιους, θα έχετε πει την αλήθεια σας… Ίσως αυτό να σας οδηγήσει σε πιο ενδιαφέρουσες και στενές σχέσεις.

ζώδια Ιχθύες

Το σημερινό εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό και τον οίκο σας των χρημάτων, θα στρέψει την προσοχή σας στο οικονομικό σας μέλλον. Τα χρήματα είναι ενέργεια, γι’ αυτό καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να κάνετε άλλες αλόγιστες σπατάλες! Το να ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα εισπράττετε, είναι ο σίγουρος δρόμος για την καταστροφή. Μιλήστε με κάποιον ειδικό, σταθμίστε τις πραγματικές σας ανάγκες και περιορίστε τις δαπάνες. Μόνο έτσι θα βρεθείτε σύντομα στη ζώνη του κέρδους.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018