Αθλητισμός

Οριστικό: Φεύγει ο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικό: Φεύγει ο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Πέδρο Κόντε φτιάχνει... βαλίτσες

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του Πέδρο Κόντε να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα οι Ηπειρώτες φέρνουν στην Ελλάδα ήδη τον αντικαταστάτη του.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε με τον Κόντε. Αν φύγει θα τοποθετηθώ. Προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Παμλίδη. Εχουμε βάθος στην επίθεση», είπε χθες μετά το φιλικό ο Γιάννης Πετράκης, αλλά την ίδια ώρα ο ΠΑΣ έφερνε στην Ελλάδα τον Ρουμπίγιο Καστίγιο προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ισπανού επιθετικού.

Ο Ρουμπίγιο Καστίγιο, διεθνής από τις Ονδούρες ταξιδεύει στην Ελλάδα και αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας την Παρασκευή προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά. Tην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Μοτάγκουα ενώ στην εθνική της χώρας του μετρά 21 συμμετοχές και 4 γκολ.

Φυσικά, η εξέλιξη φέρνει τον Κόντε εκτός ομάδας και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Αν θα είναι κάποια ελληνική ομάδα ή κάποια του εξωτερικού, θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments