Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / «Θόλωσε» το Ποτάμι και βγήκαν τα μαχαίρια – Ο Ψαριανός ζητά στροφή προς τη ΝΔ
«Θόλωσε» το Ποτάμι και βγήκαν τα μαχαίρια – Ο Ψαριανός ζητά στροφή προς τη ΝΔ | Pagenews.gr
Pagenews Team

Τρικυμίες σφυροκοπούν το Ποτάμι, με τους βουλευτές να έχουν ανοίξει προσωπικά μέτωπα και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη να δέχεται τα πυρά, αλλά συγχρόνως να προσπαθεί να υπεραμυνθεί της πολιτικής του.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός για άλλη μία φορά προκάλεσε τριγμούς στο κόμμα, όταν μιλώντας στο Θέμα 104,6 τάχθηκε υπερ της στροφής του Ποταμιού προς τη Νέα Δημοκρατία.

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός δεν δίστασε να καταγγείλει πως βουλευτές του Ποταμιού έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απέφυγε να κατονομάσει τους βουλευτές.

Νωρίτερα, σε άλλη συνέντευξη είχε στραφεί εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας πως έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, ενώ τον κατηγόρησε και για το σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής στο Ποτάμι. «Όταν κοιτάς λίγο προς τα εδώ και λίγο προς τα εκεί… υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε.

Σε όλα αυτά τα εσωτερικά χτυπήματα του Γρηγόρη Ψαριανού, η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν οργισμένη με tweets.

Ετικέτες: 


2018