Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 22 Ιουλίου

Αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 22 Ιουλίου
Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 20 μέχρι 22 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία.

Μέσα σε όλη την δυσκολία της περιόδου που διανύουμε, το τριήμερο αυτό μας δίνει την ευκαιρία για ένα μικρό διάλλειμα, που βοηθά να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με δόσεις χαράς και διασκέδασης.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε εξάγωνο με Δία

Την Κυριακή 22/7/2018, η Αφροδίτη, από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού.

Εκτός από τη χαλαρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί η συγκεκριμένη όψη, σου προσφέρεται επίσης η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα σοβαρά θέματα της ζωής σου και μάλιστα να βάλεις σε τάξη όλα εκείνα που ανέβαλλες, επειδή είτε βαριόσουν, είτε δεν είχες τον χρόνο να επενδύσεις στην επίλυση τους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και μπορεί να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά με τα συναισθηματικά της, τα πάει όμως θαυμάσια με την πρακτική πλευρά των πραγμάτων!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, αφήνει πιο πίσω τα “πρέπει” της και την …παραξενιά που της προσδίδει το ζώδιο της Παρθένου και σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πως, ακόμα και στις φορτισμένες περιόδους, εσύ μπορείς να πάρεις προσωρινές αποστάσεις από τα δύσκολα και να δεις τα πράγματα με χαρά και αισιοδοξία, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στους στόχους σου.

Φυσικά, καλό είναι να δαμάσεις τη διάθεση που έχεις να κάνεις περιττά έξοδα, για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου ή το χώρο σου και να εστιάσεις σε πιο απλά πράγματα, όπως η παρέα κάποιων καλών φίλων.

Σε κάθε περίπτωση, οι ημέρες αυτές προσφέρονται και για την αποκατάσταση κάποιων παρεξηγήσεων, με πρόσωπα των οποίων η απουσία σε έχει πονέσει…

Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας

Φυσικά και στο τριήμερο αυτό, πρωταγωνιστική θέση έχει ο Έρωτας…

Αφροδίτη και Δίας πυροδοτούν την όρεξη και τη ζωντάνια σου και βλέπεις τα πάντα γύρω σου πιο φωτεινά κι αυτός είναι ο λόγος που αντιλαμβάνεσαι ή ακόμη αποδέχεσαι τα ερωτικά μηνύματα που σου στέλνουν!

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τότε τη ζεις πολύ πιο έντονα, πιο παθιασμένα και πιο χαρούμενα.

Αν, τέλος, η ψυχή σου λαχταρά την επανένωση σου με ένα άτομο από το παρελθόν σου, οι δύο αυτοί ευμενείς πλανήτες σου προσφέρουν την ευκαιρία να ξανασμίξεις με τον έρωτα σου!

Είναι όμως σημαντικό να θυμάσαι πως αυτό που θα εισπράξεις είναι αντίστοιχο εκείνου που θα προσφέρεις και πως η δική σου στάση και συμμετοχή είναι παράγοντας καθοριστικός για την αναθέρμανση της σχέσης σου!

Κάτω από την ένωση αυτών των δύο πλανητών, ξεφυτρώνουν πάντα και νέα ερωτικά σκιρτήματα που σε κάνουν να νοιώσεις τη μοναδικότητα σου να συμπληρώνεται από ένα άλλο πρόσωπο! Ήρθε η ώρα να βρεις το άλλο σου μισό; Ίσως ναι, αρκεί να μπορέσεις να ελέγξεις τι υπάρχει γύρω σου και να το αξιοποιήσεις κατάλληλα!

Την εύνοια της όψης εισπράττουν περισσότερο οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, που νοιώθουν πιο ανάλαφρα και έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα των εκκρεμοτήτων τους, αλλά και να ανανεώσουν το κλίμα στην ερωτική τους ζωή.

Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, η ενέργεια του ανάδρομου Άρη σας καλεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις, τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σας απέναντι στις όποιες δυσκολίες προκύπτουν. Είναι μια εποχή αναθεωρήσεων, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν χρειάζεται να ζορίζετε καταστάσεις που τώρα δεν μπορούν να εξελιχθούν. Βρείτε, όμως, που είναι το λάθος και διορθώστε το!

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο