Ζώδια

Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου – Τα ζώδια δίνουν ευκαιρίες στην αγάπη

Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου – Τα ζώδια δίνουν ευκαιρίες στην αγάπη
Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου.

Ένα διάστημα μαζί τον ανάδρομο Ερμή και την δεύτερη έκλειψη του Καλοκαιριού, που θα ενεργοποιήσει, όλους τους τομείς της αγάπης και του χρήματος, έτσι ώστε το κάθε ζώδιο να εισπράξει τους κόπους που έχει καταθέσει! Αυτό θα φέρει πολλούς γάμους και επαγγελματικά ξεκινήματα, μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού.

Κριός: Αφήστε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν και μην δίνετε τροφή για να τσακώνεστε μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια καθαρής σκέψης, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το.

Ταύρος: Θα σας θυμηθεί ένας έρωτας από τα παλιά, πριν να φύγει ο μήνας αυτός και που θα σας αναστατώσει, περισσότερο από ότι νομίζετε. Μάλλον κάποια ενεργή σπίθα, υπάρχει μέσα και στους δύο σας.

Δίδυμοι: Από την μια ξέρετε ποιον θέλετε αλλά δεν έχετε βρει και τον σωστό τρόπο, για να τον προσεγγίσετε. Από την ώρα που θα αλλάξει το ζώδιο -24/07 οι σχετικές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν.

Καρκίνος: Έχετε μάλλον δυσαρεστηθεί, από την απάθεια και την μετριότητα με την οποία το ταίρι σας, αντιδρά στα δικά σας θέλω και ανάγκες. Αυτό είναι και κάτι που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε.

Λέων: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, που το μόνο που ζητάτε, είναι να έχετε μια λογική εξήγηση πια από τον άνθρωπο που αγαπάτε και τι θέλει αυτός από εσάς και την σχέση σας.

Παρθένος: Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε για να βρείτε την ισορροπία μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Σίγουρα προτάσεις για το μέλλον και τις εν δυνάμει διακοπές σας, σίγουρα θα βοηθούσαν.

Ζυγός: Εσείς βλέπετε τα πράματα τελείως διαφορετικά από ότι τα αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και ένα συν στην σχέση σας, έτσι ώστε ποτέ να μην βαρεθείτε ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός: Πολλές οι θετικές εκπλήξεις που θα έχετε από τον άνθρωπο σας και τα οικεία του περιβάλλοντα. Είστε στο απόλυτο επίκεντρο του σύμπαντος, για αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης: Υπάρχουν θεωρίες μέσα στο μυαλό σας που σας κάνουν και φοβάστε για το μέλλον της σχέσης αυτής. Αυτό είναι και κάτι που μόνο με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει πλέον να το συζητήσετε.

Υδροχόος: Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή – ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτόν τον καιρό, για να σας τραβήξει την προσοχή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και πάλι πρέπει να ψάξετε στο παρελθόν σας.

Ιχθείς: Δεν έχετε ακόμη μιλήσει όσο καθαρά θα θέλατε στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας πονούν και σας στεναχωρούν μέσα στην σχέση σας. Μέχρι το τέλος του μήνα καλύτερα να το αποσαφηνίσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments