Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Αφροδίτη Εξάγωνο με Δία – Tι σημαίνει για τα ζώδια
Αφροδίτη Εξάγωνο με Δία – Tι σημαίνει για τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Το Εξάγωνο Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και γιορτάζουμε τον έρωτα με κάθε τρόπο!

Γενναιοδωρία, ευδιαθεσία,  τύχη, εύνοια και άπειρες ευκαιρίες έρχονται σε έρωτα και χρήμα! Το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις είναι θερμό και καλοπροαίρετο! Έρχονται ευχάριστα νέα, καινούργια πράγματα αλλά και δυνατότητες να λύσουμε πολλές παρεξηγήσεις ή προβλήματα!  Ο έρωτας ανοίγει τα φτερά του και τους ορίζοντες του, γίνεται μεγαλειώδης και ίσως λίγο υπερβολικός! Η καθημερινότητα μας είναι αισιόδοξη και ευχάριστα περιπετειώδης!  Το φλερτ αυξάνεται, έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και οι προτάσεις γάμων! Οικονομικά έρχονται ευκαιρίες, θετικές συμφωνίες και επίτευξη οικονομικών στόχων!

Προσοχή μόνο σε υπερβολές σε έρωτα αλλά και έξοδα! Οι τυχεροί, είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), του 2ου δεκαημέρου! Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός
Έρχονται άπειρες ευκαιρίες και πολύ εύνοια στον επαγγελματικό τομέα! Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και αναζωογονείσαι!

 Ταύρος
Έχεις λάμψη, άπειρες κατακτήσεις αν είσαι ελεύθερος και αν είσαι δεσμευμένος, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο. Διασκέδαση, δημιουργικότητα, γονιμότητα και μπόλικη τύχη!

Δίδυμος
Τύχη στη οικογενειακή ζωή και θερμότερες σχέσεις μέσα στο σπίτι θα έχεις! Θέματα σπιτιού ή ακινήτων βελτιώνονται και ένας έρωτας από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα!

Καρκίνος
Έχεις τύχη και εύνοια σε μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα!

Λέων
Έχεις μεγάλη οικονομική εύνοια, αλλά και πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής. Μακριά από οικονομικές και διατροφικές υπερβολές.

Παρθένος
Πολλές ευκαιρίες και ανέλπιστα χαρμόσυνες καταστάσεις έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε έρωτα και χρήμα! Αισιοδοξία και καλοπέραση!

Ζυγός
Θα έχεις ψυχική και συναισθηματική πληρότητα, αλλά και έναν παρασκηνιακό έρωτα στη ζωή σου που θα σε συναρπάσει!

Σκορπιός
Είσαι κοινωνικός, αγαπητός και έχεις πολύ τύχη στο φιλικό τομέα. Ένα όνειρο εκπληρώνεται!

Τοξότης
Επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και έπαινοι έρχονται!  Απογειώνεις την κοινωνική σου εικόνα  και ίσω σε απασχολήσει ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά!

Αιγόκερως
Έχεις αισιοδοξία, τύχη, κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου! Ευνοείσαι σε επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις και ταξίδια!

Υδροχόος
Το πάθος σου και η σεξουαλικότητα σου, σε κάνουν ακαταμάχητο! Σημαντικές ερωτικές αλλά και οικονομικές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

Ιχθύς
Έρχονται πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος και αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία ξαφνική ευκαιρία για μία νέα σχέση!

Πηγή: oroskopos.gr

Ετικέτες: 


2018