Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ημερήσιες προβλεψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ημερήσιες προβλεψεις ζωδίων για το Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός.

Η σημερινή μέρα απαιτεί από εσάς να κάνετε μια ειλικρινή και εξομολογητική ενδοσκόπηση. Πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο, για να συνειδητοποιήσετε εκείνα τα σημεία απέναντι στα οποία είστε προκατειλημμένοι ή λειτουργείτε με μη αποδοτικές τακτικές. Για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε και να βελτιώσετε τη ζωή σας, κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις για να ανακτήσετε τη διαύγειά σας.

Ταύρος

Η επαναστατική διάθεση που θα σας διέπει σήμερα, θα σας παροτρύνει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν προσεγγίσει. Αυτή η προσωρινή παύση, σε συνδυασμό με το ιδιόρρυθμο πλανητικό σκηνικό, θα σας επιτρέψουν να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Συνεχίστε την καλή πορεία σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

Δίδυμοι

Σήμερα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και τις κεραίες σας σε επαγρύπνηση, γιατί το πλανητικό σκηνικό στήνεται με θετικό πρόσημο απέναντί σας! Προστατεύστε τον εαυτό σας από αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα, αποδεσμευτείτε από τους φόβους σας για εμπόδια που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας… Η συναισθηματική σας σύγχυση είναι η αιτία που γίνεστε πιο εσωστρεφείς από όσο χρειάζεται.

Καρκίνος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι η μειωμένη σας διάθεση ευθύνεται για αρκετά από τα προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και αναποδιές στην καθημερινότητά σας, έχουν τεντώσει αρκετά τα νεύρα σας. Για να βρείτε ξανά την εστίασή σας, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις!

Λέων

Σήμερα το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα είναι κάπως νωχελικό, γι’ αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος για παρεξηγήσεις, διαφωνίες και προστριβές. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, να κρατήσετε διακριτική στάση έναντι των εξελίξεων και να είστε σχεδόν αμέτοχοι αν χρειαστεί να παραστείτε σε συζητήσεις. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων, ενώ θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Παρθένος

Σήμερα θα διέπεστε από εντελώς αρνητική διάθεση, προς όλους και όλα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Θα βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο και θα πιστεύετε ότι τα πάντα είναι πολύ χειρότερα απ’ όσο θα θέλατε. Η πεισματική σας επιμονή να αρνείστε κάθε βοήθεια από τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, δεν σας βοηθά να βγείτε από αυτό τον δυσοίωνο κλοιό… Αλλάξτε αμέσως την οπτική σας, κάντε ρεαλιστική προσπάθεια να βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας!

Ζυγός

Το κλίμα της σημερινής μέρας ενδέχεται να είναι αρκετά περίπλοκο, καθώς κάποια θέματα του παρελθόντος αναμένεται να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Δεν αποκλείεται να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές.

Σκορπιός

Οι αίσιες πλανητικές δονήσεις της σημερινής ημέρας, σας γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Θα είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας. Η επιτυχία αδημονεί να σας συναντήσει, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην καινούργια πορεία σας!

Τοξότης

Η αίσθηση στασιμότητας που θα σας διέπει σήμερα, είναι πιθανό να θολώνει λίγο τις κινήσεις σας και να κάνετε λάθη. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πιέσετε τα όριά σας, γιατί ενδέχεται να σας καταβάλουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας. Για να μην χάνετε τον έλεγχο της κατάστασης, προτιμήστε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις σας μέχρι να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

Αιγόκερως

Η καλή πορεία που διαγράφουν οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας, έχει βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας να πάρει ξανά την ανιούσα! Αυτό σας βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας.

Υδροχόος

Η συναισθηματική φόρτιση που θα νιώθετε σήμερα, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην κρίση σας. Δεν θα μπορείτε να δείτε την ρεαλιστική έκταση των πραγμάτων, γι’ αυτό θα τα μεγεθύνετε στο μυαλό σας. Όταν μετατρέπετε κάθε κόκκο άμμου σε βουνό, πιέζεστε και αγχώνεστε πέρα από τα όριά σας. Αν αφήσετε κάποια πράγματα να εξελιχθούν αυτόνομα, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές ρόδινες προοπτικές. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο και να ανακουφιστεί!

Ιχθύες

Έχετε βρει τον αίσιο ρυθμό και τη θετική πορεία για να φτάσετε στους στόχους που έχετε θέσει. Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, αν ξεπεράσετε μια μικρή τάση για ανταγωνισμό. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν μόνο να σας σαμποτάρουν. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018