Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Νυχτερινές ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή
Νυχτερινές ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι ζητάει ο άνθρωπος σας και τι μπορεί από την δική του την μεριά, να σας προσφέρει. Αυτό θα σας το αποδείξει το πέρασμα του χρόνου. Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Ταύρος

Αν έχετε την ευκαιρία, μέσα στο επόμενο διάστημα, να πάτε για μια μικρή απόδραση με τον άνθρωπο σας, τότε απλά κάντε το και θα δείτε όλα μεταξύ σας να βελτιώνονται.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Δίδυμοι

Δεν θα περπατήσετε τις διαδρομές, που θέλουν οι άλλοι. Έχετε βρει τα βήμα σας τώρα πια και το θέμα σας είναι να βρείτε έναν άνθρωπο, μόνο των δικών σας προδιαγραφών.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Καρκίνος

Δεν είστε σε καλή διάθεση και αυτό είναι εμφανές στους γύρω σας αλλά και ειδικά στον άνθρωπο σας. Έχει έρθει η ώρα για να ανοίξετε το στόμα σας.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Λέων

Μπορείτε μέχρι το τέλος του μήνα, να κάνετε εκείνον τον διάλογο, που είχατε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε κάποια πράματα επιτέλους να λυθούν και να παραμεριστούν.
Ευκαιρίες στην αγάπη : *

Παρθένος

Από τις πολλές φορές που έχετε χωρίσει και έχετε επανασυνδεθεί με τον σύντροφο σας, μάλλον έχετε χάσει και την αίσθηση του μέτρου και της αγάπης.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Ζυγός

Έχετε ισχυρή αυτό πεποίθηση και μάλλον αυτό κάνει τους άλλους να σας βλέπουν ένα κάστρο που ούτε καν μπορούν να το πλησιάσουν.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Σκορπιός

Αποβάλλετε κάποια στιγμή από το μυαλό σας, αυτήν την παρατεταμένη ενοχή για το τι έγινε μέσα στην σχέση σας, και βρείτε τι άλλο μπορείτε να διορθώσετε.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Τοξότης

Πολλά τα φλερτ μέσα στην εργασία σας, που πρέπει να τα περιορίσετε, ειδικά εσείς που έχετε ήδη μια σοβαρή – μόνιμη σχέση στην ζωή σας.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Αιγόκερως

Αν βάλετε κάποιο πρόγραμμα στην ζωή σας, αν ξεχάσετε τα παλιά λάθη, θα δείτε όλη σας η καθημερινότητα θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Υδροχόος

Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει σε οικονομικά και ερωτικά θέματα τείνουν να κλείσουν. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι είναι δικό σας για να ξεκουραστείτε.
Ευκαιρίες στην αγάπη : **

Ιχθείς

Αναβολές πολλές σας δίνει το ταίρι σας, και μάλλον έχετε μπει σε διαδικασία, να θέσετε χρονικά όρια, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.
Ευκαιρίες στην αγάπη : ***

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018