Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία από 22/07 έως 22/08 – Η εποχή της καρδιάς
Αστρολογία από 22/07 έως 22/08 – Η εποχή της καρδιάς | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κατ’ ακρίβεια, ο Ήλιος αποτελεί έναν ακόμη πλανήτη στην αστρολογική μελέτη. Χαρούμενη γενέθλια περίοδο, σε όλα τα επιβλητικά Λιοντάρια!

Στην καρδιά της αστρολογικής χρονιάς, αναλαμβάνει τα ηνία του σύμπαντος ο Λέων, ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, γι’ αυτό ο φωτεινός δίσκος του ουρανού είναι στο «σπίτι» του για όλη αυτή την περίοδο.

Πρόκειται για έναν κύκλο αποδοτικό, που χαίρει της προτίμησης και της εκτίμησης των πάντων. Χάρη στο κυριολεκτικό επίκεντρο που καταλαμβάνει ο κυβερνήτης του, ο Λέων θεωρεί τον εαυτό του εξαιρετικά σπουδαίο. Παράλληλα, θέτει υψηλά κριτήρια για τον ίδιο και διαθέτει αρκετή ευσυνειδησία.

Όπως όλα τα μέλη του ζωδιακού κύκλου, έτσι και ο Λέων έχει αρκετά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι το ανέμελο παιδί – το λιοντάρι στην πιο αφελή πλευρά του. Ένα άλλο είναι αυτό του Βασιλιά, που ηγείται με σεβασμό και κατανόηση.

Μια ακόμη πλευρά του είναι η φιλεργατική και δραστήρια, αν και δύσκολα μπορεί να την «δει» κάποιος που θα τον γνωρίσει στη νωχελική γατίσια εκδοχή του!

Ο Λέων φαντάζεται συνεχώς τη ζωή ως ένα περιβάλλον απόλυτης ψυχαγωγίας και πολυτέλειας. Ίσως αυτή να είναι η αιτία μιας ακόμα  πτυχής του, του δυνάστη. Γίνεται σαν ένα ιδιότροπο παιδί, ένας κακομαθημένος και εγωκεντρικός έφηβος σε κατάσταση αμόκ!

Είναι συγκεκριμένοι οι τομείς που πρέπει να προσέχουν όλοι, ανάλογα με τη θέση του Ήλιου στον κύκλο του. Ενόσω είναι στον Λέοντα, να είστε προετοιμασμένοι για θυμούς και εγωιστικές συμπεριφορές. Δεν αρέσει στο λιοντάρι να έχει άδικο, γι’ αυτό θα εμπλακεί σε διαφωνίες προκειμένου να τις κερδίσει… Είναι ανέφικτο να αποφύγετε εντελώς τις διαμάχες, γιατί η ενέργεια είναι ηλεκτρισμένη σε κάθε γωνιά του αστρολογικού περιβάλλοντος – με εσάς στο μέσο του να την απορροφάτε!

Καλό θα είναι να σκέφτεστε ότι κάθε πρόκληση αποτελεί και μέσο εξέλιξης, άρα δεν πρέπει να την αποφεύγετε. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε τον δικό σας τρόπο να συντονίζεστε με την πιο αγνή μορφή όλης αυτής της ενέργειας, αντί να την σπαταλάτε παρορμητικά!

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα δώρα της αστρολογικής μελέτης. Όσο περισσότερο γνωρίζετε τον εαυτό σας και τους φυσικούς ρυθμούς του σύμπαντος, τόσο καλύτερα θα κατανοείτε τις εναλλακτικές συγκυρίες για κάθε κίνησή σας.

Για παράδειγμα, ο καλύτερος τρόπος να συντονιστείτε με την υποβόσκουσα πυρά του Λέοντα, είναι μέσω του χορού, της μουσικής, της τέχνης και του γέλιου. Αποσπάστε την προσοχή σας, όπως θα κάνατε με ένα παιδί!

Ένα μεγαλειώδες χάρισμα του Λέοντα, είναι η δύναμη της θέλησης. Κάποιοι άνθρωποι δεν την βιώνουν ποτέ – και μπορεί να ανήκουν οι ίδιοι στο ζώδιο του Λέοντα. Η πιο σημαντική καρμική αποστολή ενός Λέοντα, είναι να διδάξει στους άλλους τα μυστικά της θέλησης.

Η δύναμη της θέλησης είναι εκπληκτική, όχι μόνο επειδή ωθεί τους πάντες στη δράση… Η απόκτησή της απαλείφει τον πόνο, οδηγώντας στη συνειδητοποίηση ότι ο πόνος υπάρχει ακριβώς για να τον ξεπερνά ο άνθρωπος!

Κάποια πρόσθετα σημαντικά γεγονότα που πρέπει να ξέρετε γι’ αυτή την περίοδο, είναι ότι ο Ερμής αρχίζει μια ακόμη ανάδρομη πορεία του στις 25 Ιουλίου (τρεις μέρες μετά την έναρξη της εποχής του Λέοντα).

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Ήλιος από τον Λέοντα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόσμενου που θα βρίσκεται στον Ταύρο. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί εκείνη τη μέρα! Δεν ενδείκνυται να ταξιδέψετε, να προχωρήσετε σε επενδύσεις ή να πάρετε κάθε είδους ρίσκο.

Την επόμενη μέρα, στις 26 Ιουλίου, ο Ήλιος θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Άρη, που θα κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο. Ενδέχεται να προκύψουν εξάρσεις θυμού, ατυχήματα, εκρήξεις συναισθηματικές ή κυριολεκτικές.

Η μέρα θα διέπεται από νευρική αστάθεια, που αν διοχετευτεί καταλλήλως μπορεί να αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία για να τιθασεύσετε την ψυχική και σεξουαλική σας ορμή! Επίσης, την Παρασκευή 27 Ιουλίου αναμένεται μια Έκλειψη Σελήνης. Σε γενικές γραμμές, αυτό το τριήμερο θα εμπεριέχει πολλή ένταση και συγκινήσεις!

Στις 6 Αυγούστου, ο Ήλιος από τον Λέοντα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Η μέρα αυτή μπορεί να μην είναι πολύ ευνοϊκή. Όμως, στις 8 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής θα συμπορευτεί με τον Ήλιο στην ίδια μοίρα. Αυτή είναι θαυμάσια μέρα!

Όταν ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ίδιο σημείο, ο λαμπερός δίσκος γαληνεύει τις προκλητικές δονήσεις της αναδρομής. Με άλλα λόγια, αν πρέπει να ταξιδέψετε ή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, να το κάνετε αυτή τη μέρα. Είναι σαν να αναστέλλεται η επήρεια της ανάδρομης πορείας, χάρη στην πύρινη και βαριά επίδραση του Ήλιου!

Στις 11 Αυγούστου αναμένεται μια Έκλειψη Ηλίου, ενώ στις 18 Αυγούστου λήγει η ανάδρομη πορεία του Ερμή!

Δεν έχει σημασία αν νιώθετε περιχαρείς ή απογοητευμένοι, έξαλλοι ή εχθρικοί. Θρυμματίστε τα όλα μαζί και απελευθερωθείτε, ξεσπάστε, βγάλτε τα από μέσα σας. Αυτός είναι ένας κύκλος που αφορά την απογύμνωση… Όσα δεν βγάλετε, θα μείνουν μέσα σας και θα σαπίσουν και θα βρωμίσουν – όπως ο συσσωρευμένος θυμός – ή θα επαναστατήσουν – σαν υπέροχες ιδέες που προσπεράστηκαν.

Οι άνθρωποι επαναπαύονται όπου νιώθουν άνετα, γιατί θέλουν να είναι τα πάντα ήρεμα και οικεία. Φοβούνται για όσα θα κάνουν η γλώσσα και τα χέρια τους, αν τους δοθεί η άδεια να σπάσουν τα δεσμά τους… Αυτό θέλετε από τη ζωή σας; Να κρυφτείτε από τον κόσμο; Να κρύβεστε από τον εαυτό σας;

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018