Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 23 έως 29/07
Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 23 έως 29/07 | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με ένα κύμα περιπετειώδους ενέργειας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πραγματικοί πρωτοπόροι, θα ανοίγετε με τόλμη νέα μονοπάτια και θα γνωρίζετε νέους ανθρώπους παντού. Η δράση θα υποχωρήσει μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις θα μπλοκάρουν τον δρόμο σας. Θα χρειαστεί να δείξετε κάποια ευελιξία και υπομονή. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε σαν χειριστές τηλεφωνικού κέντρου, απαντώντας σε τηλεφωνικές κλήσεις, email και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ξεκάθαρα και γρήγορα από ποτέ τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την ακραία επικοινωνιακή διάθεση για να πείτε όσα θέλετε. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ βγάλτε κάτι από μέσα σας.

Ταύρος

Κόψτε ταχύτητα τη Δευτέρα και την Τρίτη! Θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε ασυνήθιστη βιασύνη –η οποία είναι παράξενη για σας– αλλά πάρτε απλώς μια βαθιά ανάσα και αντισταθείτε σε όποιες παρορμήσεις μπορεί να έχετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα επιστρέψετε στα φυσιολογικά σας –και πώς! Όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας –ειδικά η επιμονή, η πρακτικότητα και η ενεργειακή σας αντοχή– θα μεγεθυνθούν και οι άλλοι θα νιώθουν δέος μπροστά σας. Απολαύστε τα κομπλιμέντα και αξιοποιήστε στο έπακρο τον ενθουσιασμό σας (ειδικά εάν εμπλέκεται ο έρωτας). Ξεκινώντας από αυτήν την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε ξανά σε ασυνήθιστη βιασύνη, μόνο που αυτή τη φορά η διανοητική ταχύτητα θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Πάρτε πρωτοβουλία καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είστε πολύ δυνατοί τη Δευτέρα και την Τρίτη, είστε σε θέση να επικοινωνείτε γρήγορα και να δημιουργείτε νέα σχέδια εν κινήσει (με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας, φυσικά). Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα χρειαστεί να γυρίσετε την ταχύτητά σας πίσω σε χαλαρούς ρυθμούς. Απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας, αλλά λίγη προσοχή και κάποιοι διανοητικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα έχετε εκπληκτικά πολλή ενέργεια. Θα κάνετε αυτό που αγαπάτε, θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους και θα δοκιμάσετε πολλά καινούργια πράγματα και ο κόσμος θα υπακούει σε κάθε σας καπρίτσιο.

Καρκίνος

Μην αντιδράσετε υπερβολικά καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να παρουσιάσουν συναισθηματικές προκλήσεις, χάρη στην προσωρινά εξαιρετικά ευαίσθητη διάνοιά σας. Αν μπορέσετε να παραμείνετε ήρεμοι, χαλαροί και συγκεντρωμένοι θα περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφιερώστε αρκετό χρόνο στην κοινωνικοποίηση. Είστε πολύ γοητευτικοί τώρα για να μείνετε στο σπίτι –εκτός αν, φυσικά, σχεδιάζετε ένα δείπνο για δύο. Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρείτε ευκαιρίες να ξεφύγετε από το καβούκι σας. Απολαύστε το, θα σας κάνει καλό μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά, όσο σύντομη κι αν είναι αυτή. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας.

Λέων

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι νέο; Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και απολύτως καταπληκτικές ιδέες –και θα περάσετε καλά κατά τη διάρκεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η εστίασή σας θα μετατοπιστεί σε μεγάλες σκέψεις σχετικά με τη φήμη και τη σταδιοδρομία σας. Προσπαθήστε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε, αλλά μην σας γίνει εμμονή η εικόνα σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα διασκεδάσετε πολύ σε μεγάλες παρέες – οδηγήστε εσείς, οργανώστε τους πάντες και κάντε κάτι νέο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, οι άλλοι θα έλκονται από τη φυσική σας ζεστασιά.

Παρθένος

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα θα είστε γεμάτοι με μια ασυνήθιστα δυναμική αίσθηση σκοπού. Χρησιμοποιήστε αυτό το πνεύμα και τη φιλοδοξία για να κάνετε πράγματα τη Δευτέρα και την Τρίτη, ακόμη κι αν οι άλλοι είναι απρόθυμοι να βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία να ταξιδέψετε –ακόμα κι αν πρόκειται για λίγο έξω από την πόλη. Μια αλλαγή στην προοπτική σας (ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο ένα νέο μέρος για φαγητό) θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα έχετε γρήγορο πνεύμα και εξαιρετικά αιχμηρή λογική –που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φροντίσετε τις μικρές λεπτομέρειες. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ περάστε τον χρόνο σας με κοινωνικοποίηση.

Ζυγός

Θα σας ζητηθεί να κάνετε έναν συμβιβασμό σε μια συνεργασία καθώς ξεκινά η εβδομάδα –αλλά, ευτυχώς, η επιτυχία της ισορροπίας είναι η ειδικότητά σας. Βρείτε καλές λύσεις για όλους τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα συνεχίσετε να εστιάζετε στις συνεργασίες και στις συμμαχίες, αλλά οι άλλοι θα σας ζητήσουν να παρέμβετε στις δικές τους υποθέσεις. Θα σας ευχαριστήσουν και θα σας θαυμάσουν για την αβίαστη διπλωματία σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε γεμάτοι ενθουσιασμό και αφθονία πνευματικής ενέργειας. Περάστε καλά ανταλλάσοντας μεγάλες ιδέες με κάποιον αγαπημένο σας. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ, προσέξτε μια διαταραχή στη ρουτίνα σας.

Σκορπιός

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για προβλήματα καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Είστε όλο πρωτοβουλίες και γεμάτοι ενέργεια τη Δευτέρα και την Τρίτη –και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε πράγματα– αλλά αυτή η αμεσότητα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε σύγκρουση αν δεν είστε προσεκτικοί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία. Το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να δώσετε στα πάθη σας ελευθερία και ώθηση, αλλά μια πιο αργή, πιο ευέλικτη λύση θα μπορούσε να καταφέρει περισσότερα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ασκήστε κάποια προσοχή και φροντίδα. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να πάρετε κάποιο ρίσκο, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε πριν περάσετε στο άλμα. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, προσπαθήστε να μην προσκολληθείτε στον έλεγχο.

Τοξότης

Μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη σας βρίσκουν γεμάτους ενθουσιασμό και δημιουργικότητα σχεδόν σαν παιδιά, έτσι χρησιμοποιήστε για καλό όλη αυτή την ενέργεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα. Θα ξέρετε καλά τι πρέπει να γίνει –και ποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να διευθετηθούν για να συμβεί αυτό. Την Παρασκευή και όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το μυαλό σας οδηγείται σε φρενήρη, πνευματική κατάσταση υπερδιέγερσης. Θα εμπνευστείτε να φιλοσοφείτε και θα αναζητήσετε κατάλληλες συνομιλίες (ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε πολλά). Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, ακολουθήστε τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Ίσως να χρειαστεί να αναβάλετε κάποια πράγματα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, τα γεγονότα έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να επιδείξετε κάποια επιμονή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε, ειδικά με φίλους και παιδιά (ή ακόμα και φίλους σας που είναι σαν παιδιά!). Θα μπορούσε να είναι ένα σπάνιο και διασκεδαστικό διάλειμμα, μια γρήγορη ανάπαυλα από τη ρουτίνα σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα πάρετε ανεπιθύμητη προσοχή από άστατους ανθρώπους. Κάντε τους να κόψουν τις ανοησίες και να μπουν στο ψητό. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, μην πάρετε τίποτα προσωπικά.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αρχίζει σε αλτρουιστικό τόνο για εσάς. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δανείσετε ένα χέρι βοήθειας –και ότι δοθεί σίγουρα θα επιστρέψει. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να βυθιστείτε στην πλήξη αν δεν προσέξετε. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους να ανακατέψετε τα πράγματα, ακόμα κι αν απλά ανταλλάσσετε παράξενες ιστορίες με φίλους. Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο προβολέας είναι πάνω σας! Είστε απόλυτα μαγνητικοί και κάτι που μπορεί να θεωρήσετε μια απλή πνευματική σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ περισσότερο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, εστιάστε και κρατήστε τη ψυχραιμία σας.

Ιχθύες

Όλα είναι θαμπά καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας βρουν πιεσμένους να ξεχωρίσετε τις αλήθειες από τις μισές αλήθειες (για να μην αναφέρουμε τα ψέματα!) και τίποτα δεν καταλήγει να είναι αυτό που φαίνεται. Προχωρήστε με προσοχή. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι καλύτερες μέρες για δράση. Οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία είναι ασυνήθιστα συγχρονισμένες και οι άλλοι θα χαθούν στα γλυκά και απαλά σας λόγια. Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε εξουθενωμένοι από τις λεπτομέρειες και θα σκέφτεστε να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά. Μην αντιδράτε υπερβολικά και, για την ακρίβεια, καλό είναι να μην κάνετε μεγάλες κινήσεις αυτή τη στιγμή. Τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν ούτως ή άλλως. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, η διασκέδαση θα σας βρει.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018