Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Προβλέψεις από 23 έως 29 Ιουλίου με κατακλυσμό εκπλήξεων
Προβλέψεις από 23 έως 29 Ιουλίου με κατακλυσμό εκπλήξεων | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κάποιες από αυτές θα έχουν την αφετηρία τους στο παρελθόν, άλλες θα είναι παντελώς απρόσμενες.

Το βέβαιο είναι ότι όλοι θα έχουν την ανάγκη να κάνουν την επίδειξή τους, σε κάποιες περιπτώσεις με επιπλέον υπερβολή από την αναγκαία!

Το έναυσμα των καινοφανών εξελίξεων θα το δώσει ο Ήλιος, ο οποίος την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα σχηματίσει ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτός ο συνδυασμός του Λέοντα με τον Ταύρο, θα προσδώσει στην ατμόσφαιρα μια ενέργεια γεμάτη αγάπη για την πολυτέλεια… Δεν αποκλείεται αυτή η επιδεικτική διάθεση να σας κάνει να ορμήσετε στο πορτοφόλι σας σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ο οξυδερκής Ουρανός θα παράσχει την άδεια να αξιοποιήσετε την οικονομική σας δύναμη. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να αναδείξετε εταιρίες που έχουν περιβαλλοντικό σκεπτικό, όπως και μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη να υποστηρίξετε την οικονομική τους επιβίωση.

Η Παρασκευή 27 Ιουλίου αποτελεί το επίκεντρο της εποχής των εκλείψεων για το φετινό καλοκαίρι. Η Πανσέληνος που θα αναδυθεί από τον κοινωνικό και ιδεαλιστή Υδροχόο, θα συνοδεύεται από μια φασαριόζα ολική Έκλειψη Σελήνης.

Πρόκειται για την δεύτερη από τις τρεις εκλείψεις, που στιγματίζουν την περίοδο μεταξύ 12 Ιουνίου και 11 Αυγούστου. Το μήνυμα που μεταφέρουν αυτές οι σεληνιακές ακτίνες, κεντρίζει τις πιο ουσιαστικές χορδές όλης της ανθρωπότητας αυτή την περίοδο… Αφορά την ανάγκη της σύμπραξης όλων, προκειμένου να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος διαβίωσης!

Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη που συντελείται μέσα στον Υδροχόο, μέσα σε μια διετία στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Από τις 10 Φεβρουαρίου 2017, όλοι πάλλονται από τις δονήσεις ανάμεσα στις υπερβολές του ηγετικού λιονταριού και του κομμούνα νεροκουβαλητή των θεών.

Δονήσεις που πυροδοτούν εξίσου τους μαχητές της κοινωνικής δικαιοσύνης και τους λαϊκιστές. Είναι γνωστό ότι οι εκλείψεις έχουν τη δυναμική να βγάζουν στην επιφάνεια τις σκιές – κυριολεκτικά και μεταφορικά – ή να συνοδεύονται από αιφνίδια γεγονότα που χρειάζονται άμεσους και επιδέξιους χειρισμούς.

Μπορεί να αποκαλυφθούν περιθωριακές ομάδες, ενώ ο ακτιβισμός μπορεί να κάνει μια στροφή προς την αναρχία. Πολλές συμμαχίες θα δοκιμαστούν ή θα βελτιωθούν επιτέλους, υπό αυτές τις διασπαστικές ακτίνες.

Όσο δύσκολο κι αν φανεί κάποιες στιγμές, όλοι τώρα καλούνται να αντιμετωπίζουν τους συνανθρώπους με ευγένεια και κατανόηση, ακόμα κι αν πρόκειται για «εχθρούς» κάθε τύπου. Μόνο έτσι θα επικρατήσει ο άνθρωπος!

Οι αναδρομές θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 27 Ιουλίου, που ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κάνει αναστροφή στην πορεία του για τρεις εβδομάδες.

Μέχρι τις 19 Αυγούστου, θα περιφέρεται ανάδρομος στα γεμάτα αίγλη και ερωτισμό σοκάκια του Λέοντα. Δεν αποκλείεται να αναφλέγει διαμάχες, να περιπλέκει τα ρομαντικά μηνύματα, ακόμα και να προκαλεί το αισθητήριο του καλού γούστου… Καλά θα κάνετε να αναβάλετε επί του παρόντος τα τατουάζ «μανίκι», ξανασκεφτείτε τα τον επόμενο μήνα!

Στη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο ταίρια του παρελθόντος, ενώ οι διαμάχες στα ζευγάρια μπορεί να φουντώνουν από το πουθενά. Όσο η πυρά του Λέοντα θα δαμάζεται από την διακριτικότητα του Ερμή, θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποτιμήσετε κάποιες συγκυρίες. Μην αφήσετε να σας ξεγλιστρήσουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες, επειδή θεωρήσατε υποτονικό το ενδιαφέρον σας!

Η επίλυση διαφορών μπορεί να είναι ιδιόρρυθμη τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Με τον Ερμή στα εδάφη του εγωκεντρικού Λέοντα, εύκολα μπορεί να μετατεθούν ευθύνες ή να πείσετε ανθρώπους ότι φταίνε εκείνοι για τα δικά σας παραπτώματα. Να ξέρετε ότι η νίκη σας με αυτή την στρατηγική θα είναι προσωρινή, καθώς θα καταρρεύσει μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία!

Ο καλύτερος τρόπος για να διανύσετε αυτή την τρικυμιώδη περίοδο, είναι να παραμείνετε ταπεινοί. Να κρατήσετε ανοικτή την καρδιά σας, χωρίς να εμπιστεύεστε τον καθένα αν δεν έχει δοκιμαστεί.

Μιας και ο Λέων «κυβερνά» τους κυβερνώντες και γαλαζοαίματους, στη διάρκεια αυτής της ανάδρομης φάσης μπορεί να αποκαλυφθούν εντυπωσιακά αλλά και ενοχλητικά στοιχεία για τους ελίτ ανά το παγκόσμιο.

Γι’ αυτό πριν θελήσετε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, φροντίστε να είστε απόλυτα βέβαιοι για την ευθύνη που τον διέπει… Δεν είναι τυχαία η έκφραση «Πιο βαρύ είναι το κεφάλι που φορά το στέμμα»!

Η Αφροδίτη της αρμονίας θα είναι παρούσα όλη αυτή την εβδομάδα και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ισορροπία και το δίκαιο, μέσα από την Παρθένο της ηθικής.

Την Παρασκευή αναμένεται να σχηματίσει ένα σπάνιο και εξαιρετικά αίσιο τρίγωνο, με τον προβοκάτορα Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω του κύρους. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας, χωρίς να παραμερίσετε το στοιχείο της ακεραιότητας!

Υπό αυτή την ευοίωνη όψη, θα είναι εύκολο να πάρετε θετική απάντηση σε σχεδόν κάθε ερώτημα ή αίτημά σας – όπως και να δώσετε θετική απάντηση σε ελκυστικές προσφορές. Γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην σας παρασύρουν επιτήδειοι. Αν είστε εσείς αυτοί που θα θέσετε τις προτάσεις, φροντίστε να στηρίξετε κάθε επιχείρημά σας με στοιχεία και γεγονότα!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018