Ελλάδα

Πυρκαγιές Αττικής: Ο σπαραγμός ηλικιωμένης μπροστά στα συντρίμμια του σπιτιού της (vid)

Πυρκαγιές Αττικής: Ο σπαραγμός ηλικιωμένης μπροστά στα συντρίμμια του σπιτιού της (vid)
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Ραγίζει καρδιές το ξέσπασμα μιας 80χρονης γυναίκας, η οποία με φόντο το καμένο σπίτι της, μιλά για την τραγωδία που βίωσε από τις πυρκαγιές.

Η κ. Αναστασία δείχνοντας το σπίτι της στο Μάτι που είχε γίνει στάχτη, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

«Έζησα τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής μου. Και τώρα στα 80 μου καλούμαι να ζήσω μια ζωή, τι ζωή; Έχω μπει στην δεκαετία του θανάτου και θα προσπαθήσω να αρχίσω νέα ζωή. Γίνεται; Είναι δυνατόν; Ποιος θα μου δώσει αυτές τις αναμνήσεις που είχα εδώ μέσα; Που μεγάλωσα τα παιδιά μου, έπαιξαν τα εγγόνια μου. Και έγιναν ξαφνικά όλα συντρίμμια», είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εδώ ήταν το σπιτάκι μου. Η ζωή μου όλη. Τι να σας πω παιδιά. Εφιαλτικές στιγμές. Ειδικά την στιγμή που έγινε, ξαφνικά από το πουθενά, μια λαίλαπα, μια φλόγα τεράστια να μας ζώνει και να προσπαθούμε να σωθούμε, να τρέξουμε να πάμε στο λιμάνι να σωθούμε. Ο άντρας μου είχε μείνει πίσω, τον έχασα. Έφτασα στο λιμάνι και είχα αγωνία και έλεγα «κάηκε, κάηκε». Περιττό να σας πω τι τραβήξαμε στην Αργυρά Ακτή. Εκεί έγινε το μεγάλο μακελειό.

Να φωνάζει ο κόσμος «πνιγόμαστε! Καιγόμαστε! Και φωτιές ακόμα μέσα στην θάλασσα. Εφιαλτικές στιγμές, εφιαλτικές. Με κρατούσε κάποιος κύριος στο νερό και προσπαθούσα να μείνω ζωντανή. Όταν με έσωσαν ήμουν γυμνή και όταν βγήκαμε στο λιμάνι κάποιος μου έδωσε ένα μπουφάν να σκεπαστώ. Έκλαιγα τον άντρα μου εντωμεταξύ αλλά την άλλη μέρα το πρωί τον βρήκαμε στα συντρίμμια του σπιτιού τον κακομοίρη και τον προλάβαμε στο τσακ. Είναι βέβαια σε κατάσταση σοκ. Μέσα σε λίγα λεπτά ανατράπηκε όλη μας η ζωή».

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments