Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με Ομπράντοβιτς και Φενέρ;

Τι συμβαίνει με Ομπράντοβιτς και Φενέρ;
Οι δηλώσεις του προέδρου της Φενέρ και η... απολογία για τον Ομπράντοβιτς.

Ο νέος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αναφέρθηκε στα οικονομικά θέματα της Φενέρμπαχτσε με το χρέος του μπασκετικού τμήματος ανδρών και γυναικών να φτάνει τα 8.49 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ… απολογήθηκε.

Μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου ο Αλί Κοτς παραδέχθηκε πως υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές αρκετών παικτών ενώ δεν έκρυψε την ντροπή του αφού δεν κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

“Είχα υποσχεθεί στον Ζοτς πως οι πληρωμές θα γίνουν εγκαίρως. Αλλά δεν έγιναν. Νιώθω ντροπή όταν στέκομαι μπροστά του λόγω αυτού του ζητήματος”, ανέφερε αρχικά ο Τούρκος πρόεδρος πριν συνεχίσει: “Η πρώτη κίνηση που κάναμε όταν αναλάβαμε ως διοίκηση ήταν να πληρώσουμε τα εισιτήρια του Final 4 φαού το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε διευθετηθεί από την προηγούμενη διοίκηση.”

Ο Αλί Κοτς αποκάλυψε πως το συνολικό χρέος για το μπασκετικό τμήμα της Φενέρμπαχτσε (ανδρών και γυναικών) αγγίζει τα 8.5 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments