Ελλάδα

Μάτι Αττικής: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών

Μάτι Αττικής: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών
Τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Μάτι Αττικής αφού ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου.

Τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής βρέθηκαν νεκρά, στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιά τους.

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς των δύο κοριτσιών είχαν προσέλθει στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στο Γουδί, προσκομίζοντας προσωπικά αντικείμενα και παιχνίδια των δύο κοριτσιών και παρείχαν συμπληρωματικό υλικό DNA για να συνδράμουν στην έρευνα των ιατροδικαστών.

Η ιστορία των δύο 9χρονων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής, είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη και είχε εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς ο πατέρας τους είχε δηλώσει ότι αναγνώρισε τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα που έδειχναν διασωθέντες να μεταφέρονται με βάρκα στην ξηρά.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. «Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια. Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει».

Tραγική ήταν η κατάληξη για τον πατέρα και γιο της οικογένειας Φύτρου, τους οποίους αναζητούσε η μητέρα. Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής ταυτοποιήθηκαν στο νεκροτομείο Αθήνας οι σοροί του Γρηγόρη Φύτρου και του μικρού του γιου Ανδρέα.

Όπως είναι γνωστό, ο Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκε απανθρακωμένος νεκρός αγκαλιά με τον μικρό του γιο Ανδρέα. Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό, ώστε να σωθεί. Τη σορό της 13χρονης είχε αναγνωρίσει η μητέρα της.

Την Παρασκευή οι νεκροί έφτασαν στους 87 καθώς καθώς εξέπνευσε ένας 62χρονος άντρας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να παραμένουν 11 εγκαυματόες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 48 ενήλικοι εγκαυματίες .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments