Ζώδια

Σαββατοκύριακο: Έξι tips για να περάσεις τέλεια

Σαββατοκύριακο: Έξι tips για να περάσεις τέλεια
Μάθε πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου το διήμερο 4 έως 5 Αυγούστου. Δες τα 6 αστρολογικά tips για να περάσεις ένα αξέχαστο, υπέροχο σαββατοκύριακο!
  • ΚΡΙΟΣ

-Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, την Παρασκευή, γίνεσαι εγωκεντρικός/η, και απαιτητικός/η και μια τέτοια συμπεριφορά σίγουρα θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Από το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά σου όπου η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει νέες, κερδοφόρες ιδέες.

-Αν είσαι μόνος/η μια νέα ελπιδοφόρα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα.

-Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα σε πιάνει έντονη ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου κυρίως, αλλά και τα αισθηματικά σου, και έντονη έλλειψη αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα να εκδηλώνεις κτητικότητα και να καταπιέζεις το ταίρι σου. Απόφυγέ το.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία απόφυγε τις φανφάρες και τις υπερβολικές επιδεικτικές εκδηλώσεις.

-Με την Σελήνη στον Ταύρο και την Κυριακή η τακτοποίηση των οικονομικών σου αποτελεί αποκλειστικό σου μέλημα και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση και ψυχρότητα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

-Αν είσαι μόνος/η σε χώρους που έχουν σχέση με οικονομικές δραστηριότητες μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

  • ΤΑΥΡΟΣ

-Την Παρασκευή η Σελήνη στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό σου προκαλούν έντονη εσωστρέφεια, κλείσιμο στον εαυτόν σου, ένα είδος ‘απομάκρυνσης από τα εγκόσμια’, αλλά και εκνευρισμό που καλά θα κάνεις να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Υπομονή, το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και ‘ξυπνάς από τον λήθαργο’.

-Αν είσαι μόνος/η ο Ουρανός μπορεί, ξαφνικά και απρόσμενα, να σου παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον.

-Το Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να σε κάνουν απότομο/η και απαιτητικό απέναντι στους κοντινούς σου ανθρώπους και κυρίως στο ταίρι σου. Προσπάθησε να το διαχειριστείς για να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία θα πρέπει να συγκρατήσεις την κυκλοθυμία σου για να καταφέρεις να συνεννοηθείς με το άλλο άτομο.

-Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου και η εγωκεντρισμός σου θα σε κάνουν να δείξεις έντονη κτητικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις στο ταίρι σου με κίνδυνο να τον/την ‘πνίξεις’.

-Αν είσαι μόνος/η θα πρέπει να κατανικήσεις τον συντηρητισμό σου και να κάνεις κινήσεις προσέγγισης για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

-Εκμεταλλεύσου την μέρα, όσο η Σελήνη είναι στον Κριό την Παρασκευή, για να κανονίσεις με το ταίρι σου και παρέα με φίλους να κάνετε μια βόλτα ή ένα μπάνιο σε κοντινή παραλία. Γιατί το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο σε πιάνουν ‘οι κλειστές’ σου και η σύνοδός της με τον Ουρανό φέρνει και απωθημένα στο μυαλό σου οπότε χαλάει η διάθεσή σου.

-Αν είσαι μόνος/η, ένα φλερτ από τα παλιά μάλλον εμφανίζεται σήμερα και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία.

-Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα, εντείνεται η εσωστρέφειά σου και αρνητικές σκέψεις και σενάρια κατακλύζουν το μυαλό σου. Αν δεν διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση θα προκαλέσεις απομάκρυνση και ψυχρότητα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

-Αν είσαι μόνος/η η αμφισβήτηση που νιώθεις σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει σε μια νέα γνωριμία και να σε γλυτώσει από μπλεξίματα.

-Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Ταύρο έχεις την τάση να ‘φύγεις’ από την πεζή καθημερινότητα να ονειροπολήσεις και να ταξιδέψεις νοερά σε μέρη ‘εξωτικά και ονειρεμένα’. Μια καλή λύση θα ήταν να απολαύσετε την άνεση του καναπέ σου με το ταίρι σου ‘χαζεύοντας’ φωτογραφίες διακοπών σας.

-Και σήμερα η επιφυλακτικότητά σου θα σε βοηθήσει σε μια νέα γνωριμία. Μην προχωρήσεις αν δεν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του/της άλλου/ης.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

-Την Παρασκευή η Σελήνη στον Κριό τονίζει την εργατικότητά σου και ασχολείσαι με επιτυχία με τα επαγγελματικά σου. Το βράδυ που περνάει στον Ταύρο και σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό οι φίλοι σου μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα οργανώνοντας μια έξοδο για διασκέδαση. Μην αμελήσεις να πάρεις μαζί σου το ταίρι σου!

-Αν είσαι μόνος/η σε μια έξοδο με φίλους μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία σε περιμένει.

-Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου φίλους και συντρόφους σου από κοινωνικές ομάδες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο στον Λέοντα όμως μπορεί να σε ωθήσει σε απότομες και χειριστικές συμπεριφορές προς άτομα του περιβάλλοντός σου και κυρίως προς το ταίρι σου. Απόφυγέ το.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα και στις δύο πλευρές και να εξελιχτεί σε μεγάλο έρωτα.

-Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμα στον Ταύρο οξύνεται η φιλαλληλία σου και ο αλτρουισμός σου πράγμα που θα σε ωθήσει να παραβρεθείς μαζί με το ταίρι σου σε κάποια κοινωνική, φιλανθρωπική διοργάνωση. Θα σας προσφέρει ψυχική ανάταση κάτι τέτοιο.

-Αν ψάχνεις για νέο ταίρι είναι πιθανό σε μια φιλανθρωπική συγκέντρωση να συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σας ενώσουν κοινές ιδέες.

  • ΛΕΩΝ

-Η Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για βόλτες, εκδρομές, επαφές με φίλους και συγγενείς. Εκμεταλλεύσου το, πάρε το ταίρι σου από το χέρι και ξεκίνησε. Γιατί το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να σου παρουσιάσει ξαφνικά κάποια επαγγελματική υποχρέωση.

-Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε τις παρορμητικές συμπεριφορές σε μια νέα γνωριμία.

-Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου κάνοντας προτεραιότητά σου την επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση και ανέλιξη. Φρόντισε να μην νοιώσει το ταίρι σου παραμελημένο γιατί θα εισπράξεις την οργή του/της.

-Αν κάνεις μια νέα αισθηματική γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα.

-Και την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η επαγγελματική σου καταξίωση εξακολουθεί να είναι προτεραιότητά σου. Το ταίρι σου έρχεται αρωγός σε αυτήν σου την προσπάθεια, σου συμπαραστέκεται και αν υπάρξει κάποια πρόσκληση σε εκδήλωση επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

-Και ίσως σε μια τέτοια εκδήλωση συναντήσεις το άλλο σου μισό, αν είσαι μόνος/η.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

-Την Παρασκευή η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου προκαλέσει εσωστρέφεια, βαριά ψυχολογία, καχυποψία και τάσεις ελέγχου προς το ταίρι σου. Το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό και σου προκαλεί τάσεις φυγής από την ρουτίνα σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί ξαφνικά να δώσει σε εσένα και τον/την σύντροφό σου την δυνατότητα για μια μικρή απόδραση.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία φρόντισε να μην επιρεαστείς από τα απωθημένα και την καχυποψία σου.

-Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει την φιλομάθειά σου αλλά το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα οξύνει την ανάγκη σου για επίδειξη και επιβολή στο περιβάλλον σου και κυρίως στον/την σύντροφό σου, πράγμα που θα προκαλέσει ένταση ανάμεσά σας.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία μετρίασε την αυτοπροβολή σου και προσπάθησε να καταλάβεις τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

-Την Κυριακή η Σελήνη στον Ταύρο σου φτιάχνει την διάθεση και σε ωθεί σε ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Μια παρέα από συγγενείς και φίλους και ένα μπάνιο στην θάλασσα θα είναι ότι καλύτερο και ανανεωτικό για εσένα και το ταίρι σου σήμερα.

-Η μέρα ευνοεί τις αισθηματικές προσεγγίσεις και τα φλερτάκια, αν είσαι μόνος/η.

  • ΖΥΓΟΣ

-Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και η ισορροπία και συνεννόηση γίνεται η προτεραιότητά σου. Έτσι διαθέτεις όλο το διπλωματικό σου ταλέντο ώστε η επαφή με το ταίρι σου να είναι αρμονική και χωρίς ίχνος εντάσεων. Ως το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σε κάνει κάπως επιφυλακτικό/η σε ότι ακούς.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, με την τάση σου να επικρατεί αρμονία έχεις πολλές ελπίδες επιτυχίας.

-Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα η διάθεσή σου χαλάει, σε πιάνει εσωστρέφεια, απωθημένα σου βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνεσαι καχύποπτος/η. Μην μεταφέρεις αυτήν την ένταση στην σχέση σου με το ταίρι σου.

-Μην βιαστείς να δεσμευτείς σε μια νέα γνωριμία μόνο και μόνο για να βρεις ένα κάποιο ταίρι. Σιγουρέψου ότι είναι το ταίρι που εσύ χρειάζεσαι.

-Με την Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή ανεβαίνει η λίμπιντό σου αλλά αυξάνεται και η εσωστρέφειά σου και η καχυποψία σου. Προσπάθησε να εκτονωθείς εκδηλώνοντας μόνο τον ερωτισμό σου στο ταίρι σου και όχι τα απωθημένα σου.

-Αν σήμερα κάνεις μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση γεμάτη πάθος και έρωτα.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

-Η Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό θα είναι μια φορτωμένη μέρα από δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό θα σε κουράσει και θα σε εκνευρίσει. Το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο και θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό το βάρος πέφτει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως αυτήν με το ταίρι σου, που μπορεί να σε ξαφνιάσει και αυτό να εντείνει τον εκνευρισμό σου.

-Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η.

-Αν είσαι μόνος/η η μέρα μπορεί να σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο βάζει στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με πρώτη-πρώτη αυτήν με το ταίρι σου. Όμως πρόσεξε γιατί το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να σου προκαλέσει υπερένταση με αποτέλεσμα να αντιδράσεις έντονα αν δεχτείς κάποια αυστηρή κριτική από εκείνον/η.

-Αν είσαι μόνος/η θα πρέπει να ελέγξεις την υπερένταση και τα νεύρα σου προκειμένου να προχωρήσεις σε αισθηματικές προσεγγίσεις.

-Η Κυριακή είναι καλή μέρα για τις σχέσεις σου γενικά καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Ταύρο και σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι την γνώμη τους. Έτσι μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου μια γλυκιά, γεμάτη αρμονία και σύμπνοια, μέρα.

-Αν είσαι μόνος/η σήμερα θα μπορέσεις να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

-Με την Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή έχεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου από το χέρι, να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε, και να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Αυτό ως το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, όπου μπορεί να σου παρουσιαστούν ξαφνικά και ‘ουρανοκατέβατα’ δουλειές ή υποχρεώσεις που είχες αμελήσει.

-Αν ψάχνεις για νέο ταίρι, παρ’ όλον τον φόρτο εργασίας, πρέπει να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου σήμερα.

-Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο σε φορτώνει ακόμα περισσότερο με επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα επιδεινώνει την κατάσταση με κούραση και εκνευρισμό. Πρέπει να δεις την σχέση με το ταίρι σου σαν όαση ανάπαυλας και ξεκούρασης και μην μεταφέρεις τα νεύρα σου ανάμεσά σας.

-Αν είσαι μόνος/η, λυπάμαι, σήμερα δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε κατάλληλη ψυχολογία για να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα.

-Και την Κυριακή η Σελήνη στον Ταύρο σε ταλαιπωρεί με ευθύνες και υποχρεώσεις κοινωνικές και, κυρίως, επαγγελματικές. Κάνε υπομονή να περάσει και η σημερινή μέρα και πες ότι για εσένα το καλοκαίρι αρχίζει από αύριο. Φρόντισε μόνο να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου που θα μπορούσε και να σου συμπαρασταθεί και να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου.

-Αν είσαι μόνος/η σε επαγγελματικό περιβάλλον θα μπορούσε να προκύψει κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

-Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό ξεκινάς την μέρα σου που αφορούν είτε το σπίτι σου είτε άτομα της οικογένειάς σου. Το βράδυ όμως που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό προτεραιότητά σου γίνεται ο έρωτας και περνάς ένα αξέχαστο βράδυ, μόνο για δύο, με το ταίρι σου.

-Αν είσαι μόνος/η, ξαφνικά και απρόσμενα, μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

-Το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο φουντώνει την δημιουργική σου εκφραστικότητα και σε ωθεί να ασχοληθείς, εσύ και το ταίρι σου, με θέματα καρδιάς και με ότι αγαπάτε. Λίγη προσοχή δώσε στο τετράγωνό της με τον Λέοντα που μπορεί να σου προκαλέσει εσωστρέφεια και εκνευρισμό. Μην επιτρέψεις να σας χαλάσει την μέρα.

-Αν κάνεις μια νέα γνωριμία μην ενθουσιαστείς και βιαστείς να δεσμευτείς γιατί μπορεί σύντομα να αλλάξεις γνώμη.

-Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Ταύρο σε ωθεί να γευτείς την χαρά της ζωής, τον έρωτα, σε όλο του το μεγαλείο. Γίνεσαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός/η με όλους και όλα. Πρόσεξε λίγο τις υπερβολές γιατί αν ξεπεράσεις κάποια όρια μπορεί να ενοχληθεί και να αντιδράσει το ταίρι σου.

-Αν είσαι μόνος/η, ένας παράφορος έρωτας γεννιέται σήμερα.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

-Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό να περνάει στον Ταύρο το βράδυ και σε σύνοδο με τον Ουρανό γίνεται η μέρα σου εξαιρετικά ευνοϊκή επικοινωνιακά και μπορεί κάποιο μέλος της στενής σου οικογένειας μπορεί να σε εκπλήξει καλώντας εσένα και το ταίρι σου για δείπνο. Μην αρνηθείτε, θα περάσετε πολύ ωραία.

-Μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να σε περιμένει και στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αν είσαι μόνος/η.

-Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ζημιά ή ένα πρόβλημα στο σπίτι που θα σου ανατρέψει τα σχέδιά σου και αυτό θα σε γεμίσει υπερένταση και εκνευρισμό. Απόφυγε να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου, δεν φταίει!

-Αν δεν καταφέρεις να ηρεμήσεις, μάλλον καλύτερα να μην επιχειρήσεις να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου σήμερα, αν είσαι μόνος/η.

-Με την Σελήνη στον Ταύρο και την Κυριακή εξακολουθούν να σε απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Επειδή οι ευθύνες και το ‘τρέξιμο’ για τους δικούς μπορεί να σε έχουν κουράσει, θα ήταν καλή ιδέα να επιδοθείς με το ταίρι σε ένα χαλαρωτικό cocooning σήμερα.

-Αν είσαι μόνος/η, το βασικό σου κριτήριο σε μια νέα γνωριμία θα είναι η οικογενειακή θαλπωρή. Πρόσεξέ το αυτό γιατί είναι τελείως έξω από τον χαρακτήρα σου, ίσως παγιδευτείς.

  • ΙΧΘΥΣ

-Με την Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, σε πιάνουν υλικές κυρίως ανασφάλειες και σου χαλάνε την διάθεση. Το βράδυ αλλάζει το κλίμα καθώς περνάει στον Ταύρο και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό. Η επικοινωνία απογειώνεται και φίλοι εκπλήσσουν ευχάριστα εσένα και το ταίρι σου με μια πρόσκληση για βραδινή έξοδο.

-Αν είσαι μόνος/η σε μια έξοδο με φίλους και συγγενείς σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

-Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο ευνοείται η επικοινωνία και οι επαφές με φίλους, συγγενείς και πολύ περισσότερο με το ταίρι σου. Προσοχή όμως στο τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Λέοντα που μπορεί να σε κάνει ισχυρογνώμονα και εριστικό/η και να προκληθεί ένταση στην σχέση σου.

-Αν είσαι μόνος/η θα πρέπει να μετριάσεις την ισχυρογνωμοσύνη σου σε μια νέα γνωριμία. Το να έχει κάποιος/α διαφορετική από την δική σου γνώμη δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει και λάθος!

-Την Κυριακή που η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Ταύρο η ανάγκη σου για επικοινωνία, επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών και νέων ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι μεγάλη. Οργάνωσε λοιπόν με το ταίρι σου μια μεγάλη φιλική και οικογενειακή συγκέντρωση και περάστε μια υπέροχη μέρα.

-Αν είσαι μόνος/η, σε μια τέτοια συγκέντρωση μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό, φτάνει μόνο να συγκρατήσεις λίγο την πολυλογία σου.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments