Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Για να πλήξουν τον Τσίπρα επαναφέρουν άθλιες θεωρίες συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής

ΣΥΡΙΖΑ: Για να πλήξουν τον Τσίπρα επαναφέρουν άθλιες θεωρίες συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα, την οποία χαρακτήρισε ρουσφέτι.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία. Το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».

Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» της κυβέρνησης η μεταγωγή Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές

«Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ερωτηθείς σχετικά για τη μεταγωγή του Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς» και σημείωσε πως «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ακόμα ότι «δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα».

Ερωτηθείς σχετικά για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, στ θέμα των νεκρών, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «χυδαιότητα» και τον κατηγόρησε ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για το σόου της σύσκεψης της Δευτέρας, καθώς, όπως υποστήριξε, ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε για τον αρχικό νεκρό των πυρκαγιών, ως επικεφαλής του συστήματος ΕΣΥ.

«Η κυβέρνηση προσπάθησε να κοροϊδέψει πάνω στα πτώματα», επισήμανε, ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη αναφορά του κ. Πολάκη πως «ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε σχεδόν άριστα αλλά η τελική εικόνα «θολώνει» από τον αριθμό των νεκρών», σχολίασε σκωπτικά ότι «σε λίγο θα ζητούν από τους συγγενείς των νεκρών να ζητήσουν συγνώμη!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments