Οικονομία

ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για 2.075 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για 2.075 μόνιμες θέσεις εργασίας
Tρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις πρόκειται να δημοσιευθούν τον επόμενο μήνα.

Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αφορούν την πρόσληψη συνολικά 2.075 μόνιμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς, δήμους και νοσοκομεία.

Ειδικότερα, αναμένεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνολικά θα ανοίξουν 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Οι θέσεις που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) παρ’ όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, η πλειονότητά τους θα καλυφθεί από υποψήφιους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Σε ό,τι αφορά τις ειδικότητες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης – που θα είναι και οι περισσότερες – μεταξύ άλλων θα ζητηθούν καθαριστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, φύλακες, επιστάτες καθαριότητας, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων αλλά και εξωτερικών χώρων.

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους της χώρας. Πρόκειται για συνολικά 118 μόνιμες θέσεις σε δήμους με τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γεωμορφολογίας και γεωγραφικής θέσης, που έχουν πολλά κενά σε θέσεις προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα – το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου – θα εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 1.200 μόνιμες θέσεις για προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments