Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το επόμενο τριήμερο

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το επόμενο τριήμερο
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο τριήμερο.

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός: Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, αυτήν την εποχή, ή για κάποιον λόγο έχετε χαθεί με τον αγαπημένο σας, μην χάνετε το κουράγιο σας. Υπάρχουν αλλαγές ευχάριστες.

Ταύρος: Αυτές τις μεγάλες τροποποιήσεις, που περιμένετε από τον σύντροφο σας, θα αρχίσουν να ξεπροβάλλουν από τα μέσα του Αυγούστου και μετά. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Δίδυμοι: Οι μέρες έχουν για εσάς, χρήμα από πολλές και διαφορετικές πηγές, νέες ερωτικές προτάσεις και αρκετό κόσμο που θέλει να σας πλησιάσει, όχι υποχρεωτικά με πονηρό σκοπό.

Καρκίνος: Εσάς σας θέλει κάποιος από τα παλιά, και το ξέρετε! Μάλλον βάζετε επίτηδες δυσκολίες για να διαπιστώσετε, μέχρι που μπορεί να φτάσει η προσπάθεια του.

Λέων: Αυτά που έγιναν σε παρελθοντικούς χρόνους, δεν σας αφορούν αλλά και ούτε καν θέλετε να τα θυμάστε. Τώρα αυτήν την εποχή, κάτι άλλο ζητάτε τελικά.

Παρθένος: Οι μετριότητες στην συμπεριφορά κάποιου σας προϊδεάζουν για αυτά που θα ακολουθήσουν. Σίγουρα έχετε την εμπειρία, για να αποφύγετε επαναλήψεις και λάθη.

Ζυγός: Ξέρετε ότι έχουν συμβεί πολλά στην παρελθόν σας και μάλλον όλα είναι στην ματιά σας πια ύποπτα. Σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο, και η εποχή, έχει για εσάς, πολλές εκπλήξεις.

Σκορπιός: Είσαστε δυσαρεστημένοι, με αυτά που βλέπετε και εισπράττετε από το συντροφικό σας ταίρι. Σίγουρα πρέπει να μιλήσετε και να δώσετε τέλος στις όποιες παρεξηγήσεις.

Τοξότης: Δεν θα υπάρξει από μόνη της κάποια αλλαγή, εντός της σχέσης σας ή του γάμου σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει εσείς από την μεριά σας, να το ενεργοποιήσετε.

Αιγόκερως: Αν έχετε πει τις δικές σας προτάσεις και ιδέες στον άνθρωπο που αγαπάτε, τότε θα πρέπει να του δώσετε και τον σχετικό χρόνο για να κάνει τις πράξεις που πρέπει.

Υδροχόος: Η κατάσταση μέσα στον γάμο – δεσμό σας είναι περίεργη. Αισθάνεστε ότι δεν είστε καλά και ότι πρέπει σαν ζευγάρι, να μιλήσετε βρίσκοντας λύσεις.

Ιχθείς: Υπάρχει μια ευχάριστη αλλαγή και ανατροπή, στην ζωή του αγαπημένου σας, που θα σας ανοίξει επιτέλους τις πόρτες για να είστε μαζί, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments