Αθλητισμός

Νίκη η Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Νίκη η Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
Άλλος ήταν ο πρωταγωνιστής για την Γιουβέντους και όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους δεν συνδυάστηκε με γκολ για τον Πορτογάλο, αλλά η «χρυσή» αλλαγή του Αλέγκρι, ο Μπερναρντέσκι με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η «Μεγάλη Κυρία» πήρε την πολύ δύσκολη νίκη με 3-2 απέναντι στην Κιέβο Βερόνα.

Το νέο μεγάλο «αστέρι» των «μπιανκονέρι» λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε «μοιραίο παίκτη» για την ομάδα του καθώς στο φινάλε της αναμέτρησης έβαλε το χέρι του μπροστά από τον Σορεντίνο και το γκολ που ακολούθησε από τον Μάντζουκιτς δεν μέτρησε.

Αναλυτικά:

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σάμι Κεντίρα. Στην δεύτερη τελική προσπάθεια τους οι «τζαλομπλού» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 38ο λεπτό ο Τζακερίνι έβγαλε την ασίστ, Κιελίνι και Μπονούτσι έχασαν τον Στεπίνσκι και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Κιέβο έκανε την ανατροπή και το 2-1 στο 54ο λεπτό όταν ο Κανσέλο σταμάτησε αντικανονικά μέσα στην περιοχή τον Τζακερίνι, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους ήταν εύστοχος.

Το 2-2 έγινε στο 75’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπονούτσι στην… επίσημη επιστροφή του στους «μπιανκονέρι» με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Σάντρο έκανε το γύρισμα και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Μπερνταρντέσκι και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-3.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-0m1mXEX9-M

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments