Μedia

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου
ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Μόλις στα 30 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Έφυγε ξαφνικά από την ζώη σε ηλικία μόλις 30 ετών η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σκορπίζοντας θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι”, οι συντελεστές του προγράμματος πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης. Η Νατάσσα Βαρελά είχε εργαστεί στο κανάλι και οι περισσότεροι την γνώριζαν προσωπικά. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…”, ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Τα αίτια του θανάτου

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, σε τηλεφωνική του παρέμβασή, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της.

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Η τραγική είδηση του θανάτου

Την τραγική είδηση του θανάτου της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου του New TV, γνωστοποίησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».

ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ: Η διαδρομή της

Η Νατάσα Βαρελά σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης.

Εργάστηκε στο Extra, μετά στο κανάλι Epsilon ενώ τελευταία, εργαζόταν στο Νέο Κανάλι όπου παρουσίαζε μαζί με την Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments