Τεχνολογία

POCOPHONE F1: Επίσημα και στην Ελλάδα το νέο sub-brand της Xiaomi

POCOPHONE F1: Επίσημα και στην Ελλάδα το νέο sub-brand της Xiaomi
POCOPHONE F1: Μόλις πρόσφατα, η Xiaomi ανακοίνωσε την πρώτη συσκευή του sub-brand της Pocophone με την ονομασία F1 στην Ινδία και σήμερα μάθαμε ότι σκοπεύει να λανσάρει την συσκευή σε παγκόσμιο επίπεδο.

POCOPHONE F1: Η Xiaomi πραγματοποίησε εκδηλώσεις σήμερα στο Παρίσι, στο Χόνγκ Κόνγκ ή στη Τζακάρτα για να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα της νέας της συσκευής. Στην Γαλλία, το Pocophone F1 θα κοστίζει €330 για την έκδοση με τα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η έκδοση με τα 128GB θα στοιχίζει €370. Η πώληση του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Στην Ισπανία, η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου με τιμή που θα ξεκινάει από τα €300 για το μοντέλο με τα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το Pocophone F1 στο Χονγκ Κόνγκ θα κυκλοφορήσει επίσης στις 30 Αυγούστου με τιμή περίπου €300 για την έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ στην Ινδονησία η ίδια έκδοση θα στοιχίζει περίπου €10 λιγότερα.

POCOPHONE F1: Έρχεται με hardware ναυαρχίδας

Στην Ινδονησία θα κυκλοφορήσει και η Armoured Edition (6GB RAM και 128GB storage), το πίσω μέρος της οποίας έχει επένδυση από κέβλαρ με κόστος €300. Να αναφέρουμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει και στην χώρα μας, αλλά δεν έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο – π.χ ημερομηνία κυκλοφορίας- να μοιραστούμε μαζί σας.

Το Pocophone F1 παρά την τιμή του, έρχεται με hardware ναυαρχίδας και έτσι διαθέτει οθόνη 6,18 ιντσών LCD IPS με διαγώνιο 2246 x 1080 pixels και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 6GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου ή σε συνδυασμό με 8GB RAM και με 256GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου σε όλες τις περιπτώσεις μέσω hybrid microSD/ 2nd SIM slot). Η κάμερα για selfies βασίζεται σε αισθητήρα ανάλυσης 20Megapixels που βρίσκεται πίσω από σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0.

Η διπλή κύρια κάμερα βασίζεται από την άλλη σε αισθητήρες των 12Megapixels και 5Megapixels, με τον πρώτο να αποτελεί έναν αισθητήρα IMX363 της Sony με μέγεθος pixel 1.4nm (σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.9) και τον δεύτερο να αποτελεί στην ουσία έναν αισθητήρα βάθους (f/2.0).

Κατά τα άλλα, το Pocophone F1 διαθέτει μπαταρία 4000mAh, WiFi 802.11ac, dual-band, USB Type-C, Bluetooth 5.0, GPS, FM radio, fingerprint reader, Infrared Face Recognition κ.ά. Το λογισμικό βασίζεται στο Android Oreo και στο MIUI 9.6.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments