Lifestyle

VANESSA MARQUEZ: Νεκρή στα 49 της η γνωστή ηθοποιός – Την πυροβόλησαν αστυνομικοί

VANESSA MARQUEZ: Νεκρή στα 49 της η γνωστή ηθοποιός – Την πυροβόλησαν αστυνομικοί
VANESSA MARQUEZ: Σοκ από την είδηση του θανάτου της. Την πυροβόλησαν αστυνομικοί επειδή την είδαν να κρατάει όπλο, που τελικά αποδείχτηκε αεροβόλο.

VANESSA MARQUEZ: Σοκ από την είδηση του θανάτου της.

Νεκρή από τα πυρά αστυνομικών έπεσε η Vanessa Marquez στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η γνωστή ηθοποιός είχε πάθει κρίση κι ένας γείτονας κάλεσε τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν την κατάσταση της Marquez κάλεσαν αμέσως γιατρό και ασθενοφόρο, προκειμένου να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί μίλησαν μαζί της, ωστόσο, όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα ενημέρωσης, ξαφνικά η ηθοποιός έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να τους απειλεί. Στη θέα του όπλου οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και έριξαν νεκρή την Vanessa Marquez.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν ψεύτικο. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της.

Η Vanessa Marquez, πρώην πρωταγωνίστρια του διάσημου τηλεοπτικού show “ER” (Εντατική στα ελληνικά) σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη South Pasadena της Καλιφόρνια.

Η 49χρονη είχε υποδυθεί τη νοσοκόμα Wendy Goldman στο “ER” από το 1994 μέχρι το 1997. Εκτός από την Εντατική είχε παίξει και στις σειρές Malcom & Eddie και Wiseguy.

VANESSA MARQUEZ: Είχε καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση

Τον περασμένο Οκτώβρη είχε καταγγείλει πως ο συμπρωταγωνιστής της στην Εντατική, George Clooney, την είχε βάλει στη “μαύρη λίστα” μετά από καταγγελίες της για φυλετικές διακρίσεις εναντίον της και σεξουαλική παρενόχληση κατά τα χρόνια που έπαιζε στη σειρά.

Ο ίδιος ο Clooney απάντησε πως ποτέ δεν αναμείχθηκε στο casting του show. “Δεν είχα ιδέα ότι η Vanessa είχε αποκλειστεί από τη σειρά. Δεν υπήρξα ποτέ σκηνοθέτης, ή σεναριογράφος ή παραγωγός της σειράς. Ήμουν απλά ένας ηθοποιός στη σειρά αυτή. Ποτέ δεν αναμείχθηκα σε ουδεμία απόφαση που είχε να κάνει με την καριέρα της, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο”.

Η Marquez έγραψε επίσης στα κοινωνικά μέσα ότι υπέφερε από ανοσολογικές διαταραχές. Παράλληλα ισχυριζόταν πως είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος πολλά χρόνια πριν ξεσπάσει το μαζικό κίνημα #MeToo.

Τον Ιανουάριο του 2017 έγραφε στο προφίλ της στο Facebook πως την είχαν αποκλείσει από όταν ήταν μόλις 26 ετών, λόγω του ότι απειλούσε πως θα μιλήσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στους κύκλους του Χόλιγουντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments