Πολιτισμός

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Πλήθος εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Πλήθος εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας περιμένει για ένα μήνα γεμάτο εκδηλώσεις. Δείτε το πρόγραμμα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Τον μήνα της επιστροφής και των νέων ξεκινημάτων, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις του Σεπτεβρίου περιλαμβάνουν ξεχωριστές συναυλίες με καλεσμένους από την παγκόσμια και εγχώρια μουσική σκηνή, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η εμφάνιση της Γαλλίδας ηθοποιού, Fanny Ardant, σε ένα μονόδραμα για ηθοποιό και ορχήστρα και ο ομαδικός χορός Bastet από την καταξιωμένη χορογράφο Μαριάννα Καβαλλιεράτου, τον μουσικό Don Bouffard και έξι Ελληνίδες χορεύτριες.

Η παράσταση Bastet δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του Summer Nostos Festival 2018 που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Την Πέμπτη 27 Σεπτέμβριου, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, ελληνικής καταγωγής Αμερικανό συγγραφέα, Jeffrey Eugenides, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, σε μια ανοιχτή συζήτηση με τη συγγραφέα Κάλλια Παπαδάκη και τη δημοσιογράφο και κριτικό βιβλίου Μικέλα Χαρτουλάρη. H επίσκεψη του δημοφιλή συγγραφέα στην Αθήνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το ΙΣΝ, και την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Για ακόμη έναν μήνα, το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί την εκδήλωση της μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ που αυτή τη φορά θα «μιλήσουν» για τα Ξεκινήματα που ποικίλουν ανά άνθρωπο, ηλικία αλλά και αφορμή. Η 10η εκδήλωση των Διαλόγων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Οι εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, μέσω της αποκλειστικής δωρεάς του ΙΣΝ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments