Ελλάδα

Αριστείδης Φλώρος: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός

Αριστείδης Φλώρος: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός
Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός που κατέθεσε χθες ως ύποπτος για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου. Συγκεκριμένα, ο γιατρός ο οποίος κατέθεσε τη Δευτέρα με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς ομολόγησε εν μέρει -σύμφωνα με πληροφορίες- την πλαστογράφηση της γνωμάτευσης βάσει της οποίας αποφυλακίστηκε ο 39χρονος επιχειρηματίας αν και καταδικασθείς σε 21χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο Energa Hellas Power.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιατρός αρνήθηκε τις καταγγελίες για δωροληψία. Η Εισαγγελία αναμένεται να καλέσει εκ νέου για ανωμοτί κατάθεση τον γιατρό, ενώ τις επόεμενες μέρες θα κληθούν μάλιστα για κατάθεση και άλλοι γιατροί, οι οποίοι γνωρίζουν ή ενεπλάκησαν στις επίμαχες γνωματεύσεις.


Διαβάστε ακόμη: Mειώθηκε στο 55% η αναπηρία του – Άλλον Φλώρο εξέτασαν στον «Ευαγγελισμό»


Μετά την κατάθεση του  υπόπτου γιατρού ακολούθησε αυτή του διευθυντή της κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Σπύρου Ζακυνθινού, ο οποίος προσκόμισε δύο ακόμα γνωματεύσεις για τον Αριστείδη Φλώρο αλλά και βίντεο στο οποίο καταγράφεται με λεπτομέρειες η μεταγωγή και η εξέταση του κρατούμενου.

Πλέον, οι εισαγγελείς διαφθοράς, στρέφουν την έρευνά τους προς πάσα κατεύθυνση, από τα κρατικά νοσοκομεία και τις επιτροπές του ΚΕΠΑ, το νοσοκομείο Κορυδαλλού, ακόμη και τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την αίτηση αποφυλάκισης του 39 χρονου που υπεξαίρεσε 256 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου έγινε η αφορμή, για να διατάξει η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς έρευνες και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με πιστοποιητικά αναπηρίας άνω του 67% προκειμένου να ελεγχθεί η γνησιότητα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments