Ελλάδα

Ολοσχερής καταστροφή στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Ολοσχερής καταστροφή στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Πηγή Φωτογραφίας: lamiareport.gr//Καίγεται ολοσχερώς το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα - Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι σύμφωνα με την πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχθηκε το εργοστάσιο στη Λαμία που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία, με την πυροσβεστική να δίνει μάχη να περιορίσει τη φωτιά.

Συνολικά επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Μέσα στην επιχείρηση δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση ομαδικής δηλητηρίασης μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, γονείς κατήγγειλαν εταιρεία με σχολικά γεύματα λέγοντας ότι η κατανάλωση τους είχε ως αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν οι μαθητές.

Λαμία: Η ανακοίνωση της εταιρείας μετά τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών

«Πρωτοφανές» χαρακτήρισε το συμβάν μαζικής δηλητηρίασης μαθητών μετά από κατανάλωση σχολικών γευμάτων στην Λαμία, η ιδιωτική εταιρεία catering που διένειμε τα γεύματα αυτά, σημειώνοντας πως «στην περίπτωση που προκύψει, η οποιαδήποτε δική μας, πλημμέλεια, αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας».

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανέφερε πως «ανεξάρτητα από ευθύνη ή μη της εταιρείας μας, εκφράζουμε τη λύπη μας και τη συμπαράστασή μας στα παιδιά και τους γονείς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας

«Χθες 16-5-2024 παρουσιάσθηκαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε αριθμό μαθητών δημοτικών σχολείων στον Δήμο Λαμιέων.

Το γεγονός φέρεται να συνδέεται με την κατανάλωση σχολικού γεύματος, το οποίο παράγεται και διανέμεται από την εταιρεία μας.

Ήδη το θέμα διερευνάται με την δέουσα υπευθυνότητα, όπως προβλέπεται, βάσει των εφαρμοζόμενων διαδικασιών και πρωτοκόλλων, από τους αναγκαίους φορείς και αρμόδιες αρχές, στις οποίες παρέχουμε την οποιαδήποτε πληροφορία και στοιχείο μας ζητηθεί.

Δείγματα έχουν ήδη σταλεί στο Χημείο για εργαστηριακή ανάλυση.

Το συμβάν αυτό, πρωτοφανές για την εταιρεία μας, καθώς όμοιό του δεν έχει εμφανισθεί ποτέ στην υπέρ τριακονταετή παρουσία της στον χώρο της σίτισης, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και διερευνήσεως, καθώς επί συνόλου 2033 διανεμηθεισών μερίδων εμφανίσθηκε σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων.

Ανεξάρτητα από ευθύνη ή μη της εταιρείας μας, εκφράζουμε τη λύπη μας και τη συμπαράστασή μας στα παιδιά και τους γονείς.

Αναμένουμε τα σχετικά πορίσματα των διενεργούμενων ελέγχων και δηλώνουμε ότι στη περίπτωση που προκύψει, η οποιαδήποτε δική μας, έστω και παραμικρή πλημμέλεια, εξυπακούεται ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας και τις συνέπειές της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments