Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Καθυστερεί η απόφαση
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Καθυστερεί η απόφαση | Pagenews.gr
Pagenews Team

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, αλλά η διαμάχη γύρω από το όνομά του καλά κρατεί. Η απόφαση για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό σχετικά με τη διαμάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν έχει ακόμα βγει. Και είναι πιθανό να καθυστερήσει.

Μπορεί πολλοί να ήταν εκείνοι ποου έλεγαν πως το θέμα θα το έλυνε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ το αργότερο μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα, όπως μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο το δικαστήριο να δηλώσει ότι είναι αναρμόδιο και να… στείλει την υπόθεση στο διαιτητικό.

Κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση του Λάζαρου θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο και οι ομάδες θα είναι αναγκασμένες να περιμένουν το τι ακριβώς θα συμβεί.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε πολύωρη διάσκεψη του δικαιοδοτικού οργάνου στην οποία συζητήθηκαν πολλά από τα ζητήματα που αφορούν στη διαμάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το θέμα του Λάζαρου.

Η τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον πρόεδρο Βασίλη Ανδρόνικο, τον εισηγητή, Κώστα Αντιπαριώτη και την εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Κατερίνα Μπαλατσού μελέτησε το φάκελο της υπόθεσης.

Ετικέτες: 
2018