Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην προσωπική σου ζωή είναι τα διαλλείματα για φαγητό ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αυτά κουτσουρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις τόση ένταση σήμερα που θα θες να χιμήξεις σʼ όποιον/α σε καταπιέζει ακόμη και με τη παρουσία του/της. Στην καλύτερη θα κάνεις την ένταση σεξουαλική διάθεση. Για να δούμε…

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, έχεις κάθε δικαίωμα να θες την ησυχία σου, να μην φλυαρείς, να μην θες να ενδιαφέρεται κανείς για τα δικά σου προβλήματα! Έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διεκδίκησε το χρόνο που χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν φταις εσύ που το μυαλό σου έχει αυτονομηθεί και προβάλλει αρνητικές σκέψεις σε κάθε πρόταση που ακούς και σε κάθε συζήτηση που κάνεις. Φταις όμως που αφήνεις μόνο το μυαλό σου να παίζει μπάλα και δεν ακούς τη ριμάδα την καρδιά σου που ξεφωνίζει πως έχεις ανάγκη από ρίσκο στην προσωπική σου ζωή και όχι από περισσότερο φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αγαπητέ/η Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι σήμερα η παρανοϊκή παρόρμηση να στήσεις τον εαυτό σου στον τοίχο και να του ανοίξεις πυρ με όλα τις κατηγορίες που μπορείς να του σούρεις για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομική (αλλά και τη συναισθηματική) σου πραγματικότητα, σε παρακαλώ βούλωσε την εσωτερική φωνή σου! Με το να αιμορραγείς τον εαυτό σου, απλά τον εξαντλείς περισσότερο. Κι αυτό είναι απλά ηλίθιο. Με εκτίμηση Ο αστρολόγος σου.

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακολουθούν λίγες μέρες γνήσιας πνευματικής διαύγειας και κρυστάλλινα καθαρής κριτικής σκέψης σχετικά με την πραγματικότητα που βιώνεις μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι ισότιμες και δίκαιες. Αλλοίμονο σε αυτές που δεν είναι..

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είσαι αναγκασμένος/η να κρίνεις αντικειμενικά πόσα και ποια από τα αληθινά σου ταλέντα και θέλω θυσιάζεις στο όνομα της υλικής εξασφάλισης. Εντάξει δεν θα παρατήσεις μια δουλειά που σε στηρίζει οικονομικά για να κυνηγήσεις παρανοϊκά όνειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να συνεχίζεις να καταπιέζεις τα γνήσια χαρίσματα σου. Περισυλλογή πριν την αλλαγή…

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αίσθηση της εργασιακής πίεσης που νιώθεις είναι πως δεν τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου ούτε το 2012! Όμως ο πανικός δε βοηθάει σε τίποτα και επίσης, μάλλον στο τέλος θα τα καταφέρεις! Στρώσου λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα πιθανόν θα αισθάνεσαι εξοργισμένος/η με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις κατά βήμα τον προγραμματισμό που μόνος/η σου θέτεις για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μια ερώτηση: μήπως συστηματικά κάνεις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις για τους ρυθμούς που μπορείς να δουλεύεις;

Ζώδια: Η συμβουλή της Τρίτης (11/09/18)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω παίζουν επικίνδυνα με την προοπτική να παραδοθούν σε παράνομες/αλλόκοτες ερωτικές επιλογές, παραδομένοι/ες απόλυτα στο ένστικτο τους. Στο έχω ξαναπεί, αισθάνεσαι πως απουσιάζει το πάθος από τη ζωή σου και η απουσία αυτή δεν αντέχεται μέρες σαν τη σημερινή…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments