Ζώδια

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Γ’)

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Γ’)
Ο Κριός και οι ωροσκόποι του.

Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις.

  • Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη είναι γεμάτος κέφι. Όταν βρίσκεται μαζί σας είναι χαλαρός και χαρούμενος. Δυστυχώς, οι Κριοί με Ωροσκόπο Τοξότη ενδιαφέρονται μόνο όταν υπάρχει διασκέδαση.

Ο Κριός και ο Τοξότης έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ο Κριός είναι ενεργητικός, δυναμικός, καινοτόμος και αυτόνομος. Η ζωή για αυτόν είναι μία συνεχόμενη περιπέτεια και ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για εκείνος.

Ο Ωροσκόπος Τοξότης τον κάνει αυθόρμητο και κοινωνικό. Ο Ωροσκόπος Τοξότης τον κάνει περισσότερο μορφωμένο από τους υπόλοιπους Κριούς. Ο Τοξότης τον κάνει να μοιάζει ανθρωπιστικό, φωτισμένο και διαφορετικό.

Τους αρέσει να ανοίγουν το μυαλό των άλλων και να τους διδάσκουν αυτά που ξέρουν. Μερικές φορές είναι σαν να κάνουν κήρυγμα.

Τους αρέσουν τα ταξίδια εξαιτίας του Ωροσκόπου Τοξότη. Αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, έχουν μία λίστα με τα μέρη που θέλουν κάποια μέρα να επισκεφθούν. Ίσως ακόμα να διατηρούν κάποια συλλογή με ταξιδιωτικά βιβλία ή βιβλία από άλλες χώρες και κουλτούρες.


Διαβάστε σχετικά: Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)


  • Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Ο Κριός είναι ουτοπικός. Ο Αιγόκερως είναι μίζερος και μελαγχολικός.

Η αναζήτηση της ουτοπίας παραμένει στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του όποιες συμφορές βρεθούν στον δρόμο του. Αυτό είναι ένα γοητευτικό χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν στον Κριό.

Αν και υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως απλά αποφεύγει την πραγματικότητα.

Αν σχετίζεστε ερωτικά με αυτό το συνδυασμό θα είναι δύσκολο για εσάς. Ο Κριός και ο Αιγόκερως λατρεύουν την ελευθερία τους. Προτιμούν να κάνουν τα πράγματα όταν θέλουν οι ίδιοι. Ο Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω δεν θέλει να έχει κάποιον να του κάνει έλεγχο.

Με τον Αιγόκερω Ωροσκόπο, το συγκεκριμένο άτομο είναι αυτοδύναμο και ευγενικό. Ακόμα και σε αντιπαραθέσεις, ο συγκεκριμένος Κριός δεν είναι τόσο μαχητής όσο οι υπόλοιποι Κριοί.

Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως απορροφά το πάθος του Κριού, αλλά κάτω από την επιφάνεια, ο Κριός ακόμα έχει μία φλόγα πάθους μέσα του.

  • Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο

Ο Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο είναι πρωτοπόρος και τολμηρός. Είναι πάντα το νούμερο ένα. Είναι γρήγορος και ευκίνητος.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο σπάνια επεκτείνει τη παρουσία του, θέλει πάντα να σας κάνει να θέλετε και άλλο. Αν δεν μπορείτε να βρείτε έναν Κριό με Ωροσκόπο Υδροχόο, είναι πιθανότατα κάπου έξω κάνοντας κάτι περισσότερο ενδιαφέρον.

Αν είστε διατεθειμένοι, ο πιο εύκολος τρόπος να τους βρείτε είναι να πάτε στα «συναρπαστικά» μέρη που συχνάζουν, ή στο νέο και στο πιο εκκεντρικό μέρος που υπάρχει

Ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε από τον Κριό με Ωροσκόπο Υδροχόο να σας βρει εκείνος. Όταν θα σας βρει, θα σας πει όλα τα συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, που πρέπει να δείτε και όλα αυτά που του τράβηξαν τη προσοχή από εσάς.

Εκτός φυσικά αν ενδιαφέρονται πλέον για κάποιον άλλον, πράγμα που σημαίνει πως θα τους χάσετε για λίγο διάστημα.

Ο Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο δεν είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός. Ίσως όμως να έχει κάποια ψύχωση με τα θέλω και τις ανάγκες του.


Διαβάστε επίσης: Ο Κριός και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Β’)


  • Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ

Οι Κριοί είναι ισχυροί και σε καλή φόρμα.

Έχουν καλή σωματική κατάσταση, πνευματική υγεία και μεγάλο εγωισμό. Έχουν περισσότερη αυτοεκτίμηση από οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Οι Ιχθύες είναι συγκρατημένοι και σχεδόν δυσδιάκριτοι.

Αυτός ο περίεργος συνδυασμός είναι περισσότερο σαν μία διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.

Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, το αποφασίζετε εσείς.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χειριστείτε αυτό το διχασμένο άτομο είναι να περιμένετε την αλλαγή της προσωπικότητάς του. Ορίστε κάποια στοιχεία όταν έρχεται η αλλαγή.

Όταν ο Κριός έχει τον έλεγχο:

Θα σας βρουν και θα προσπαθήσουν να βρίσκονται κοντά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης θα είναι ανοιχτοί αν προσπαθήσετε να τους πλησιάσετε. Το ζώδιο του Κριού είναι γλυκό και κινητικό. Ρωτήστε όποιον ξέρει καλά ένα Κριό ή περιμένετε για να το ανακαλύψετε μόνοι σας.

Όταν οι Ιχθύες έχουν τον έλεγχο:

Είναι υποχωρητικοί (ως προς εσάς) και περιορισμένοι (πρέπει εσείς να κάνετε όλη τη δουλειά).

Μεγάλη αντίθεση καθώς η πλευρά του Κριού είναι εξωστρεφής και θέλει να έχει τον έλεγχο. Όμως, υπάρχει κάτι σε αυτή τη πλευρά των Ιχθύων που μπορείτε να εκτιμήσετε. Βλέπετε πόσο χαλαροί μπορούν να είναι;

Ακόμα και με αυτά τα στοιχεία, ποτέ μην υποθέσετε πως ξέρετε ποια από τις δύο πλευρές έχει τον έλεγχο. Εκτός αν είστε πάρα πολύ καλοί στο να ξεχωρίζετε τα ζώδια, δεχτείτε τους όπως είναι. Και τους δύο…

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments