Ζώδια

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Έρωτας στα μαξιλάρια ή στα καρφιά

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Έρωτας στα μαξιλάρια ή στα καρφιά
Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιου.

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Σκορπιό από τις 9 του μήνα, για να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Θα κάνει μόνο μια ανάπαυλα στη διαδρομή της, από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου που θα κινηθεί ανάδρομη.

Πόσο αίσια μπορεί να είναι η Αφροδίτη για τις σχέσεις, από τον Σκορπιό που θεωρείται θέση για την παρακμή της;

Η θεά της αγάπης διέπεται από ένταση και πάθος για τις σχέσεις, μέσα στο ζώδιο της λαγνείας και της μυστικοπάθειας. Θα ανέμενε κάποιος ότι αυτή η διαμονή είναι η πλέον ερωτική, με τις καλύτερες προθέσεις να πάρουν όλες οι σχέσεις αίσιο πρόσημο μέσα από τον πόθο και την ορμή των συνευρέσεων!

Υπάρχει και η άποψη ότι η Αφροδίτη αποδίδει πιο άρτια τα χαρακτηριστικά της μέσα στον Ζυγό, την προηγούμενη θέση της, επειδή τον κυβερνά. Πόσο ισχύει ότι ο έρωτας (Αφροδίτη) εξυπηρετείται καλύτερα μέσα από την ισορροπία και την αρμονία (Ζυγός);

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Είναι γεγονός ότι η θεά της αγάπης νιώθει πιο βολικά στον Ζυγό, όχι μόνο επειδή τον κυβερνά αλλά επειδή είναι το ζώδιο με τη διάθεση να διατηρεί αρμονικές σχέσεις με όλους.

Έχει την ικανότητα να δει την άποψη της άλλης πλευράς, εκτιμά τη συντροφικότητα και τη σύμπραξη, είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς για να διατηρεί τη γαλήνη.

Ο διπλωμάτης Ζυγός θέλει τον κόσμο στρωμένο με μαξιλάρια, όχι με ροδοπέταλα… Αυτό το θέλουν οι Ιχθύες, γι’ αυτό αποτελούν και τη θέση προαγωγής της Αφροδίτης!

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Επί του προκειμένου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό γίνεται παράφορη, παθιασμένη! Οι σχέσεις αποκτούν ένταση, διαξιφισμούς, προκλήσεις, όλα αυτά που θα οδηγήσουν στην «αντιπαράθεση» σώμα με σώμα, προκειμένου/και μέχρι να κορεστεί η δίψα της λαγνείας.

Κατά πόσο οι ψυχολογικές εξάρσεις, τα παιχνίδια ισχύος, οι κυκλοθυμικές εκφράσεις συναισθημάτων, οι χειριστικές συμπεριφορές κάνουν καλό σε μια σχέση, εξαρτάται από την οπτική του καθενός…

Ωστόσο, αυτή είναι η αστρολογική οπτική ως προς τις θέσεις των πλανητών που χαρακτηρίζονται θέσεις προαγωγής ή κατάπτωσης. Ο Σκορπιός αποζητά την έντονη εμπειρία, που μπορεί να περιλαμβάνει και τον πόνο.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Φυσικά δεν είναι το πρώτο ζητούμενο στις σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πολλά τα παραδείγματα σχέσεων που πέρασαν από πολλές συμπληγάδες για να καταλήξουν στις πιο αίσιες προοπτικές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να δοκιμάσουν ή να δοκιμαστούν, για να κατασταλάξουν στα θέλω τους…

Η συναίσθηση των ζητουμένων και η ώριμη απόφαση για το μέλλον μιας σχέσης, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments