Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 17/09 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 17/09 – Αναλυτικές προβλέψεις
Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια.

Ζώδια Κριός

Τι περιμένετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας;

Ξέρετε ότι αυτό δεν είναι το εμπόρευμα που παραγγείλατε. Έχετε την απόδειξη. Φερθείτε σαν ενήλικες και απαιτήστε επιστροφή χρημάτων. Όσο περισσότερο το αναβάλλετε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνει.

Ζώδια Ταύρος

Μια αμυντική στάση σας κρατά από το να επιτύχετε αυτά που θέλετε, ιδιαίτερα εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ασχολείστε συνεχώς με το ίδιο θέμα.

Τι είναι αυτό που προστατεύετε; Τι θα μπορούσατε να κερδίσετε;

Ζώδια Δίδυμοι

Λίγα χρήματα στην τσέπη είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε μερικά όμορφα πράγματα για το σπίτι σας και τη ζωή σας.

Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού σας. Τι λέτε για καινούργιες κουρτίνες και καλύμματα; Κάτι όμορφο και χαρούμενο θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια Καρκίνος

Η στάση «ένας για όλους και όλοι για έναν» που έχετε είναι αξιοθαύμαστη για τη σχέση σας αλλά θα πρέπει να την τροποποιείτε όταν είναι απαραίτητο.

Μην υποθέτετε ότι κάτι τέτοιο κάνει πάντα χαρούμενο/η τον/τη σύντροφό σας.

Ζώδια Λέων

Κάποιος αδέσμευτος φίλος σας συνεχώς παραπονιέται για την ερωτική του ζωή.

Αφήστε τον. Μπορείτε να του συμπαρασταθείτε και παράλληλα να εκτιμήσετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε την επιτυχία, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να φέρνει μαζί της κάθε είδους νέες προκλήσεις.

Ευτυχώς, εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι για αυτό. Απλά να θυμάστε να προχωράτε ένα βήμα τη φορά.

Ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να τρέξετε αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε – προκύπτουν μερικές αναπόφευκτες κοινωνικές υποχρεώσεις και ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας μπορείτε να σκεφτείτε άλλες δικαιολογίες.

Χαλαρώστε – μπορεί τελικά να καταλήξετε να περάσετε πολύ καλύτερα από όσο πιστεύετε.

Ζώδια Σκορπιός

Θέλετε να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αλλά ο/η σύντροφός σας μπορεί να είναι σε ευαίσθητη φάση και να μην το πάρει πολύ καλά.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να εκφράσετε κάτι, σκεφτείτε πώς θα θέλατε να το ακούσετε εσείς αν αισθανόσασταν ευάλωτοι.

Ζώδια Τοξότης

Μερικές φορές χρειάζεται να εκφραστούν κάποια σοβαρά συναισθήματα και αυτό δεν μπορεί πάντα να γίνει με ευγένεια. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κανένας από τους δυο σας δεν είναι τέλειος. Εξάλλου, είστε άνθρωποι με ελαττώματα. Να θυμάστε όλα όσα σας κρατάνε δεμένους.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν παίξετε σύμφωνα με τους κανόνες μπορεί στην πραγματικότητα να σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα πολύ γρηγορότερα, ιδιαίτερα αν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε σε αυτούς που έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Δε χρειάζεται καν να τους κολακέψετε, φροντίστε απλώς να είστε ο ειλικρινής, γοητευτικός εαυτός σας.

Ζώδια Υδροχόος

Όταν θέλετε να ζητήσετε μια χάρη από τον/τη σύντροφό σας, φλερτάρετέ τον/την. Εξάλλου ξέρετε την παροιμία που λέει ότι πιάνεις περισσότερες μύγες με το μέλι παρά με το ξύδι, σωστά;

Ζώδια Ιχθύες

Η επικοινωνία με την οικογένεια σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά τι γίνεται με την οικογένεια του/της αγαπημένου/ης σας;

Μερικές φορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ευγενικοί μέχρι θανάτου. Να έχετε αυτό στο νου σας και μπορεί να αρχίσετε μέχρι και να περνάτε καλά μαζί τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments