Ζώδια

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23/09/18

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23/09/18
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ζώδια Κριός

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει εκρηκτικά –και για καλό λόγο! Η Δευτέρα ταιριάζει απόλυτα στο περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς βρίσκετε συναρπαστικές και απρόσμενες ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Παρακολουθήστε τον ρυθμό να επιβραδύνει, όμως, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και την Τετάρτη.

Θα χρειαστεί να βασιστείτε στην (ναι, άφθονη) γοητεία σας και όχι στον βολονταρισμό σας για να κάνετε πράγματα να συμβούν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα υπάρξουν αναταραχές στην επικοινωνία κατά πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να σκέφτεστε γρήγορα για να προλαβαίνατε.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε ένα διάλειμμα από τη βιασύνη, περνώντας λίγο χρόνο με την οικογένειά σας.

ζώδια Ταύρος

Με το πάσο σας! Πιστέψτε στο συνηθισμένο μοτίβο υπομονής σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα –ακόμα κι αν νιώθετε την ανάγκη να βιαστείτε τη Δευτέρα. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, δεν θα χρειαστεί να κρατηθείτε καθόλου πίσω. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, επικεντρωθείτε σε βραχυπρόθεσμα προγράμματα και λεπτομέρειες. Δεν είναι η ιδανική στιγμή να προβείτε σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις (ιδιαίτερα οικονομικές). Αυτό το Σαββατοκύριακο, πάρτε ένα ρίσκο και αφήστε τους άλλους να μάθουν πώς αισθάνεστε.

ζώδια Δίδυμοι

Αναζητήστε τις συμβουλές καλών φίλων (ακόμη και συνεργατών) καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Έχετε καλή διαίσθηση τη Δευτέρα, αλλά θα έχετε ακόμη περισσότερη τύχη με μια μικρή φιλική καθοδήγηση. Από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Τετάρτη, θα πρέπει να καταπολεμήσετε τις πιο επιπόλαιες ιδιότητες σας.

Το να πηγαίνετε από συζήτηση σε συζήτηση δεν είναι κακό, αλλά φροντίστε να επικεντρωθείτε σε οποιαδήποτε εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν είναι καλές μέρες για ολοκλήρωση, αλλά θα σας παρέχουν πολλές ευκαιρίες για συζητήσεις υψηλού επιπέδου (και ίσως ακόμη και για φλερτ). Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην αφήσετε τη διάθεσή σας να χαλάσει αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε.

ζώδια Καρκίνος

Ο εγκέφαλός σας εξακολουθεί να δουλεύει σε υψηλή ταχύτητα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Θα έχετε γρήγορο πνεύμα και ακριβή μνήμη τη Δευτέρα –αλλά να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

Αυτή η πνευματική δύναμη θα μετατραπεί σε ακαταμάχητη γοητεία το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ορμή χάρης για να κοινωνικοποιηθείτε, ειδικά μέσα σε μεγάλες ομάδες.

Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για καθοδήγηση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, κάντε μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά. Πρέπει να αμφισβητήσετε τις προσδοκίες και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε τα πάντα.

ζώδια Λέων

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας μαθαίνοντας κάτι ή συναντώντας κάποιον εντελώς νέο.

Η Δευτέρα θα προσφέρει απρόσμενες ευκαιρίες για να αμφισβητήσετε τις δικές σας απόψεις και θα κάνατε καλά να τις αδράξετε. Από το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, μπορεί να σας γίνει εμμονή ο εγωισμός και το στάτους σας. Λίγη καλή αυτοπεποίθηση είναι φυσικά θετική, αλλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πράγματα για τους σωστούς λόγους (δηλ. όχι μόνο για επίδειξη).

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι καλές μέρες για να συναντηθείτε με φίλους και να ανταλλάξετε ιδέες, ακόμα και αν δεν βγει τίποτα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Οι ασυνείδητες σκέψεις σας θα σας καθοδηγήσουν.

ζώδια Παρθένος

Ελάτε σε επαφή με την πραγματική αίσθηση του σκοπού σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα.

Η Δευτέρα θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία να σταματήσετε, να σκεφτείτε και να αγκαλιάσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας –αλλά να ξέρετε ότι η ανανεωμένη σας οπτική μπορεί να σας οδηγήσει σε σύγκρουση με τους άλλους. Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη, αναζητήστε ευκαιρίες για ταξίδια και για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα σύντομο (ή ακόμα και μεταφορικό) ταξίδι.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, χρησιμοποιήστε τη διάνοιά σας για να αντιμετωπίσετε ένα ενοχλητικό πρόβλημα, αλλά φροντίστε να επικοινωνείτε με σαφήνεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο, απολαύστε την κοινωνικοποίηση, αλλά στραφείτε στους δίπλα σας για υποστήριξη (ειδικά σε γυναίκες και σε μέλη της οικογένειάς σας).

ζώδια Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα σας παρουσιάσει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές (στην εργασία και ενδεχομένως και στον τομέα του έρωτα) και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ εγωισμού και ανιδιοτέλειας.

Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη, η περίφημη χάρη και διπλωματία σας θα έρθουν στο επίκεντρο. Θα λάβετε τον θαυμασμό, καθώς οι ικανότητές σας στη διαιτησία και την οικοδόμηση συμμαχιών θα χρειαστούν.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην προχωρήσετε μόνοι. Βρείτε ανθρώπους για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ειδικά εάν αυτές περιλαμβάνουν ένα ρίσκο ή το να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κρατήστε το κεφάλι σας κάτω και κολλήστε στο πρόγραμμά σας.

ζώδια Σκορπιός

Προσέξτε τις συγκρούσεις καθώς αρχίζει η εβδομάδα.

Η Δευτέρα μπορεί να σας βρει σε διαμάχη με κάποιον που δεν μοιράζεται μια άποψή σας, αλλά λίγη ανιδιοτέλεια από την πλευρά σας μπορεί να αποδυναμώσει την ένταση.

Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη, ίσως εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε αντίθεση με τις ιδέες και τις ατζέντες άλλων, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ πιο καλοσυνάτος και πνευματικός. Βάλτε τον καλύτερό σας εαυτό στον αγώνα, αλλά να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, επίσης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες τώρα, ειδικά όταν περιλαμβάνονται κίνδυνοι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, παραδώστε τον έλεγχο και ακολουθήστε τη ροή.

ζώδια Τοξότης

Θα καταφέρετε πολλά καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα. Η συνήθης ανέμελη στάση σας θα χαθεί από μια μεγάλη έκρηξη ενέργειας τη Δευτέρα, οπότε δεν μπορείτε παρά να είστε παραγωγικοί.

Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, η προσαρμοστικότητά σας θα τεθεί υπό δοκιμή, καθώς καλείστε να ζυγίζετε αμέτρητες λεπτομέρειες και απαιτήσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην ανησυχήσετε αν δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά. Οι λέξεις μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές από τις πράξεις τώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην υποχωρήσετε μπροστά στις δύσκολες ερωτήσεις.

ζώδια Αιγόκερως

Δώστε προτεραιότητα στην οικογένεια και στην ιστορία καθώς αρχίζει η εβδομάδα.

Η Δευτέρα θα σας βρει να σκέφτεστε την ευρύτερη κληρονομιά σας και το πώς μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στο μέλλον σας. Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη, η δημιουργικότητά σας θα αναρριχηθεί, βοηθώντας σας να βρείτε καινοτόμους τρόπους και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο καλές μέρες για να γίνετε σαφείς –γι’ αυτό μη διστάσετε να κόψετε επιπόλαιες συζητήσεις και να μπείτε στο ψητό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με τα θέματα που αντιμετωπίζετε και μην κάνετε οποιαδήποτε κριτική προσωπικά.

ζώδια Υδροχόος

Το μυαλό σας θα γεμίσει με πραγματικά ηλεκτρικές ιδέες και έμπνευση καθώς αρχίζει η εβδομάδα –και η Δευτέρα θα αποδειχθεί εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις εκπληκτικές ανακαλύψεις.

Η ενασχόλησή σας με περίεργες και ενδιαφέρουσες ιδέες θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη, ακόμα κι αν το μόνο που κάνετε είναι να αποτρέπετε τη βαρεμάρα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, λίγος ρομαντισμός θα κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα, ειδικά αν περιλαμβάνει μια πνευματική σχέση που μετατρέπεται σε φλερτ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, φροντίστε τις λεπτομέρειες και τηρείστε τη ρουτίνα σας.

ζώδια Ιχθύες

Μυστήριο στροβιλίζεται γύρω σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα.

Η Δευτέρα μπορεί να σας βρει αντιμέτωπους με αινίγματα και πάζλ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να χειριστείτε. Από το βράδυ της Δευτέρας έως την Τετάρτη, εκφράστε την πιο στοργική, συμπονετική πλευρά σας, είτε κάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο είτε απλά λέγοντας σε κάποιον ξεχωριστό πώς νιώθετε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην αφήσετε κανέναν να σας δεσμεύσει σε κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να διατηρήσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ευελιξία αυτή τη στιγμή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο κόσμος είναι η σκηνή σας και άλλοι αγωνιούν να δουν την παράστασή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments