Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (17/09/18)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (17/09/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ζώδια σήμερα Κριός

Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί; Ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε για να την βελτιώσετε, επειδή νιώθετε σαν να έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Θα σας βοηθήσει αν κοιτάξετε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά.

Ζητήστε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, που εμπιστεύεστε την κρίση και τη γνώμη τους. Θα βγείτε από αυτή τη διάθεση πολύ πιο σύντομα.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια και ζωτικότητα για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Όχι μόνο θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, θα απαλλαγείτε τελείως από το άγχος τους.

Με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και τα άστρα στο πλευρό σας, έχετε πλέον τα εχέγγυα να προσεγγίσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Έχει φτάσει η στιγμή να αλλάξετε την οπτική σας ως προς την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε τις θέσεις για συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις, προκειμένου να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές χειρισμού τους. Αν εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, δεν θα απογοητευθείτε.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να αναμιχθεί και να επηρεάσει τις αποφάσεις σας… Να δράσετε όπως εσείς νομίζετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Σήμερα θα σας διέπει η δύναμη, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα μπορέσετε να κοιτάξετε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σας και να τα χειριστείτε, με περισσότερη προσοχή και ωριμότητα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας είναι στο ζενίθ και θα αποτελέσουν τα όπλα σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη.

ζώδια σήμερα Λέων

Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να πάρετε αποστάσεις από το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται γύρω σας, αγαπητοί Λέοντες! Υπό αυτό το κλίμα, θα μπορέσετε να αποτιμήσετε τη δική σας θέση και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας για όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Μην το παρακάνετε στην σκέψη, γιατί θα πρέπει να επιστρέψετε σύντομα στη δράση και τις υποχρεώσεις σας. Πάντως η ενέργειά σας θα αναπτερωθεί μετά από αυτή τη μικρή ανάπαυλα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Σήμερα θα έχετε διάθεση για αλλαγές, αγαπητοί Παρθένοι! Αξιοποιήστε την αίσια συγκυρία της ατμόσφαιρας, για να κάνετε έξυπνους ελιγμούς που θα σας οδηγήσουν στις βελτιώσεις που έχετε ανάγκη. Προσεγγίστε με προσοχή την κάθε απόφασή σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι είναι αυτό που λαχταράτε για να αποτελέσματα που επιδιώκετε. Δικαιούστε να ζητήσετε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε, μιας και η άποψή τους είναι πιο αντικειμενική.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, από σήμερα μπαίνετε σε μια ιδιάζουσα φάση ζωής που ίσως να ανορθώσει εμπόδια για να καθυστερήσει την πορεία σας προς την επιτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, με καθαρή σκέψη και κυρίως με στιβαρή θέληση. Μπορείτε να κατακτήσετε κάθε κορυφή, αν παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και ρεαλιστές ως προς την πραγμάτωσή τους. Τολμήστε να πειραματιστείτε με καινούργιες ιδέες και πρακτικές, ειδικά αν απέχουν από τα δεδομένα σας.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σήμερα θα νιώθετε νευρικοί και εριστικοί, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτή η τάση σας μπορεί να επιφέρει διαφωνίες και εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν το θέλετε αυτό, φροντίστε να κάνετε όσα πρέπει για να το αποφύγετε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και χειριστείτε το κάθε θέμα που θα προκύψει, με ένα βήμα την κάθε φορά. Αν βιαστείτε, θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις που θα επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μπαίνετε επιτέλους σε μια φάση που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας! Όσο κι αν αυτό σας γεμίζει με ηθική ικανοποίηση και ενθουσιασμό, δεν πρέπει να αφήσετε αυτή την έξαρση να σας παρεκκλίνει από την πορεία σας. Σας αναμένουν ακόμα πιο θετικές εξελίξεις, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σας. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και με την ίδια θέληση!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σήμερα καλείστε να παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να θέτετε τελεσίγραφα και να φέρεστε πεισματικά προς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις του περιβάλλοντός σας. Αν εμμένετε στον δικό σας τρόπο, θα εγείρετε συγκρούσεις και θα πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Πρέπει να είστε ανοικτοί στις πιθανές εναλλακτικές για την επίλυση των προβλημάτων σας.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ευνοϊκή θέση των άστρων θα ενισχύσει την ώθησή σας να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Τώρα που αίρονται οι καθυστερήσεις και οι αμφιβολίες, φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

Τα προβλήματα σας έχουν κάνει να τον παραμελήσετε, παραγκωνίζοντας την υγεία αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Ανανεώστε την εμφάνισή σας, ξεκουραστείτε και αρχίστε να απολαμβάνετε τα θετικά που σας αξίζουν!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες. Ίσως κάνετε κάποιες δυσάρεστες ανακαλύψεις για άτομα του περιβάλλοντός σας, που θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τη γνώμη για τα δεδομένα σας προς αυτά. Ωστόσο, προτιμήστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία αντί να την αφήσετε να σας καταβάλει και να αμαυρώσει τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments