Ελλάδα

Ζεφύρι: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας

Ζεφύρι: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας
Η κοπέλα που βιάστηκε στο Ζεφύρι, ξύπνησε από το κώμα και την αποσωλήνωσαν.

Αρχίζει σιγά σιγά να πέφτει φως στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της κοπέλας στο Ζεφύρι.

Η γυναίκα ξύπνησε από το κόμμα και σταδιακά όσο το επιτρέπει η κατάστασή της άρχισε να δίνει τις πρώτες πληροφορίες στους αστυνομικούς.

Έτσι, ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, εκτιμά ότι δεν είναι απίθανο η κοπέλα να βιάστηκε από τους δράστες ακόμα και με την χρήση αντικειμένων ή σεξουαλικών βοηθημάτων, φύσιν και παρά φύσιν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ, εξετάζει το ενδεχόμενο η νεαρή να είχε καταφύγει στην περιοχή του Ζεφυρίου προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά και έτσι οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση.


Διαβάστε σχετικά:  Ζεφύρι: Την βίασαν και την πέταξαν σε κωματώδη κατάσταση στο δρόμο


Εκτός αυτού, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, πιθανότατα η γυναίκα να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε περιοχή κοντά στο Ζεφύρι και οι δράστε προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους την μετέφεραν στο συγκεκριμένο σημείο.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι αναμένονται και οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να γίνει  γνωστό εάν είχαν χορηγηθεί στην άτυχη γυναίκα ουσίες.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να εντοπιστεί και γενετικό υλικό των δραστών. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η αστυνομία θα τα συγκρίνει με αυτά σεσημασμένων ατόμων και έτσι η ταυτοποίηση των δραστών δεν θα είναι μακρυά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments