Ελλάδα

«Παγώνει» η μετακίνηση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του

«Παγώνει» η μετακίνηση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του
Η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών που προκάλεσε την ακύρωση της μετακίνησης του συναδέλφου τους.

«Παγώνει» η μετακίνηση του αστυνομικού φρουρού της πρεσβείας του Ιράν, που είχε αποφασιστεί λόγω της αμφίεσης και της αντίδρασης του στην επίθεση του «Ρουβίκωνα». Η απόφαση πάρθηκε από τον αρχηγό της αστυνομίας μετά από τον τραγικό χαμό της γυναίκας του.

Μετά την ανακοίνωση του σωματείου ειδικών φρουρών με την οποία έγινε γνωστό ότι η 37χρονη γυναίκα του αστυνομικού έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, μετά από διπλό εγκεφαλικό που είχε υποστεί με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο από τον Ιανουάριο, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ «πάγωσε» τη μετακίνηση του ενστόλου στις πεζές περιπολείες στο κέντρο της Αθήνας.

Η μετακίνηση του αστυνομικού – μαζί με αυτή του διοικητή του ΑΤ Ψυχικού – είχε αποφασιστεί στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πραγματοποιείται για ό,τι συνέβη τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωσή του σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ.

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον «πρωταγωνιστή» της «επιδρομής «στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις «σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα «αργύρια» της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του !!».

Το βίντεο και η στάση του αστυνομικού που έχει προκαλέσει σάλο

Διαβάστε Eπίσης:

Μεταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν

ΕΔΕ για τον φρουρό στην πρεσβεία του Ιράν

Περισσότερα