Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους, Κυριακή (23/9/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους, Κυριακή (23/9/18)
Ζώδια για ελεύθερους 23/09.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους, Κυριακή (23/9/18)

Ζώδια Κριός

Ευκαιρίες για διασκέδαση και ρομαντισμό βρίσκονται παντού γύρω σας – αλλά θα πρέπει να ξέρετε πού να τις αναζητήσετε!

Οι φίλοι σας μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να βρείτε (και να απολαύσετε) όμορφες στιγμές.

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για την οργάνωση σχεδίων για μια γρήγορη απόδραση. Ο προσεκτικός σχεδιασμός σας θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον τελικό σας στόχο – συναρπαστικές μέρες και νύχτες γεμάτες φλερτ.

Ζώδια Δίδυμοι

Ξεθάψτε τον μεγεθυντικό σας φακό – ήρθε η ώρα να το παίξετε ντετέκτιβ. Μήπως το τελευταίο σας φλερτ κρύβει κάποιο μυστικό; Τα πράγματα είναι κάπως συγκεχυμένα στην αρχή, αλλά θα περάσετε καλά προσπαθώντας να λύσετε το μυστήριο.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί να θέλετε να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, οπότε αφιερώστε το αποψινό βράδυ σε εσάς. Απλά μείνετε μέσα και χαλαρώστε – και αν παραγγείλετε πίτσα φροντίστε να την πάρετε από την πιτσαρία με τους πιο σέξι ντελιβεράδες!

Ζώδια Λέων

Φαίνεστε πραγματικά καλά! Μπορεί όλες αυτές οι ώρες στο γυμναστήριο να αρχίζουν να αποδίδουν, και οι άλλοι έχουν αρχίσει να το προσέχουν. Φορέστε τα καλά σας απόψε – σίγουρα θα κάνετε μερικά κεφάλια να γυρίσουν.

Ζώδια Παρθένος

Και φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Αν νομίζετε ότι ο/η ωραίος/α του γραφείου σας κοιτάζει, μάλλον έχετε δίκιο. Ίσως οι τελευταίες υπερωρίες αρχίζουν να αποδίδουν!

Ζώδια Ζυγός

Το παρελθόν απασχολεί το μυαλό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε παλιά ζητήματα – ειδικά τις προηγούμενες σχέσεις σας. Όταν θα αισθανθείτε έτοιμοι, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να τα ξεχάσετε όλα και να προχωρήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Η ενέργεια σας είναι μεταδοτική! Αν εσείς αισθάνεστε καλά, μπορείτε να κάνετε και τους γύρω σας να αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Μαζέψτε τους φίλους σας και βγείτε έξω στην πόλη. Μοιράστε την αγάπη σας!

Ζώδια Τοξότης

Επειδή κάνετε οικονομία, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε καλά. Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μια δωρεάν παράσταση, να πάτε στα εγκαίνια μιας γκαλερί ή έστω ένα μακρινό περίπατο. Κα ενώ είστε εκεί έξω, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό δουλεύετε σκληρά και το πιθανότερο είναι ότι αρχίζει να αποδίδει – τελικά. Θα εντυπωσιάσετε τα κατάλληλα άτομα! Τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσετε. Έχετε θετική ενέργεια και ίσως γνωρίσετε κάποιον/α που να του/της αρέσετε.

Ζωδια Υδροχόος

Τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει καλά! Μπορεί να μην ξέρετε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά αλλά πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Είναι εποχή μεγάλων αλλαγών.

Ζώδια Ιχθύες

Οι ρόλοι αντιστρέφονται και κάποιοι φίλοι σας έρχονται σε εσάς για ερωτικές συμβουλές. Ανοιχτείτε σε αυτούς και μοιραστείτε ό,τι έχετε μάθει. Δεν είναι πρόβλημα για σας, και θα περάσετε καλά βοηθώντας τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments