Πολιτισμός

Γεωργία Νταγάκη: Μάγεψε το κοινό της στο Άλσος Περιστερίου (pics)

Γεωργία Νταγάκη: Μάγεψε το κοινό της στο Άλσος Περιστερίου (pics)
Η Γεωργία Νταγάκη είναι μια νέα τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση.

Η Γεωργία Νταγάκη είναι μια καλλιτέχνις με εξωτερική αλλά και εσωτερική ομορφιά, μουσική δεξιότητα και εκπληκτική ερμηνεία.

Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία είτε μόνη της σε σόλο εμφανίσεις ή με γκρουπ.

Η Γεωργία Νταγάκη είναι μια νέα τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση.

Αν και η προβολή της συγκριτικά με άλλους τραγουδιστές είναι μειωμένη στο ραδιόφωνο έχει αποδείξει περίτρανα πως το ταλέντο, το μεράκι και το πάθος αρκούν για να αναγνωριστεί ένας καλλιτέχνης.

Στις 18 Σεπτεμβρίου όλο το Άλσος Περιστερίου ήταν ασφυκτικά γεμάτο από θαυμαστές της που παρά το τσουχτερό κρύο, έσπευσαν να την απολαύσουν.

Άλλωστε, ζέστανε τις ψυχές όλων των θεατών με την υπέροχη φωνή και τη λύρα της.

Η Γεωργία, είναι μια δυναμική προσωπικότητα, με προσεγμένο ρεπερτόριο και χαρακτηριστικό ήχο που συνδυάζει την παράδοση λόγω της λύρας με τον ηλεκτρικό ήχο.

Ακούσαμε πολλές επιτυχίες της όπως:

«Δε λέει η καρδιά να μάθε» «Ποια Δύναμη» «Το Ίδιο Λάθος» «Γίνεται “Σύννεφο»

Μαζί της έπαιξαν οι μουσικοί:

  • Λουκάς Καλαντζάκος – Τύμπανα
  • Νίκος Ταβουλάρης – Ηλεκτρική Κιθάρα
  • Ρήγας Βοργιάς – Μπάσο
  • Μάριος Παπούλιας – Βιολί
  • Την επιμέλεια ήχου είχαν: Σάκης Πυριόχος και Άγγελος Πετκίδης

Από την ηλικία των 12 χρόνων ξεκίνησε μαθήματα κρητικής λύρας ενώ παράλληλα ξεκίνησε πιάνο, φωνητική, θεωρία και αρμονία της μουσικής.

Από αρκετά μικρή ηλικία ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και έχει συνεργαστεί με πολλούς παραδοσιακούς μουσικούς αλλά και με ερμηνευτές της έντεχνης σκηνής, μια και το ρεπερτόριο της είναι ευρύτερο.

Έπειτα από πολλές και αξιόλογες συνεργασίες, με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Σπάθας, ο Γιάννης Κούτρας, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, ο Αντώνης Μίτζελος, ο Γιώργος Ανδρέου και πολλοί άλλοι, δημιούργησε την δική της ηλεκτρική και ακουστική μπάντα η και μόνο μ’ ένα πιάνο, παίζοντας σε όλη την Ελλάδα, σε μαγαζιά και σε καλοκαιρινές συναυλίες.

Έχοντας τον δικό της προσωπικό ήχο, και την κρητική λύρα να κινείται με έναν πρωτότυπο τρόπο, σε τραγούδια εκτός παράδοσης, συνδυάζοντας έτσι το προσωπικό ρεπερτόριο της άλλα και τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Νικόλας Άσιμος, ο Δήμος Μούτσης, και σύγχρονους όπως ο Νίκος Ζουδιάρης, ο Παύλος Παυλίδης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος κ.ά..

Τη συνεχάρη προσωπικά ο Δήμαρχος Περιστερίου κύριος Ανδρέας Παχατουρίδης τονίζοντάς της το θαυμασμό του στο πρόσωπό της.

Εμείς, αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα καθώς και τις χειμερινές της εμφανίσεις!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments