Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις της Πέμπτης (4/10/18)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις της Πέμπτης (4/10/18)
Αστρολόγος, προβλέψεις για την Πέμπτη.

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις της Πέμπτης (4/10/18)

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται για σχεδόν ένα χρόνο, παραδίδει μαθήματα επενδύσεων.

Όλα όσα αφορούν τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας!

Ο Δίας θα φύγει από τον Σκορπιό στις 8 Νοεμβρίου, για να περάσει στον Τοξότη που θα παραμείνει 13 μήνες.

Έκτοτε να αναμένετε περισσότερες εξερευνήσεις και επεκτάσεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, επιδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σας. Να είστε θετικοί, αισιόδοξοι, δημιουργικοί και εξωστρεφείς.

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από αύριο στον Σκορπιό. Σήμερα θα είναι σε παύση προετοιμασίας, γι’ αυτό αποζητά περισσότερα και βαθύτερα!

Σήμερα Πέμπτη, μια απροσδόκητη εξέλιξη θα αφορά κάποια παλιά σας σχέδια ή ιδέες, πράγματα που ξεκινήσατε αλλά δεν ολοκληρώσατε και τα λοιπά.

Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι ευχάριστες, αλλά θα έχουν κάποια σχέση με το παρελθόν ή με προηγούμενες ενέργειες και αποφάσεις σας.

Εάν περιμένετε κάποια χρήματα σήμερα, μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, καθυστερήσεις, πρόσθετες απαιτήσεις.

Σήμερα, είναι σημαντικό να αποφύγετε οποιεσδήποτε συγκρούσεις σχετίζονται με τα χρήματα, επειδή οι πληροφορίες που έχετε είναι ακόμη αβέβαιες.

Θα χρειαστεί προσοχή στη σχέση σας με ένα παιδί όπου θα διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει κάποιες πληροφορίες επειδή έχετε υποβληθεί σε χειραγώγηση ή κάποια άλλη αθέμιτη ενέργεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Πέμπτη θα έχετε δεσμεύσεις σχετικά με εργασίες στο σπίτι σας, με αγορές για το σπίτι και άλλα οικιακά καθήκοντα.

Αυτή μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, με απροσδόκητες ή θετικές εμπειρίες.

Σήμερα μπορεί να βρείτε κάτι που έχετε χάσει ή σας έχουν κλέψει. Σε γενικές γραμμές σήμερα θα πάρετε αυτό που σας ανήκει νομότυπα ή τυχαία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε περισσότερο πριν κάνετε κάποια ενέργεια ή πάρετε κάποια απόφαση.

Θα χαρείτε με κάποια νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν νεαρό άνδρα.

Σε γενικές γραμμές, η προσωπική σας ζωή θα σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Μην αυξάνετε όμως τον πήχη των προσδοκιών σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημασία της σημερινής ημέρας θα έγκειται στη σχέση σας με τις γυναίκες, στην αρμονία που επικρατεί σε αυτές και στην ικανότητά σας να επικοινωνείτε με ανθρώπους με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Μπορεί να προκύψουν κάποιες ενδιαφέρουσες εμπειρίες με μια γυναίκα που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Οι νέες γνωριμίες θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω (αν γνωρίσετε κάποιο τέτοιο άτομο).

Αυτό θα είναι ένα πρόσωπο με συγκεκριμένη αποστολή στη ζωή σας για μια δεδομένη χρονική περίοδο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να επιλύσετε τα προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει δυσφορία τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να φανείτε σκληροί στην επικοινωνία σας επειδή θα χάσετε την υπομονή σας.

Οι άντρες θα χρειαστούν περισσότερη αγάπη και προσοχή στη ζωή τους.

Το πού θα τη βρουν, εξαρτάται από την παρουσία ή την απουσία μιας αγαπημένης γυναίκας στο πλευρό τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments