Αυτοδιοίκηση

Ψινάκης: Ακύρωσε συνάντηση με τους πυρόπληκτους στο Μάτι – Ενημέρωσε μέσω email

Ψινάκης: Ακύρωσε συνάντηση με τους πυρόπληκτους στο Μάτι – Ενημέρωσε μέσω email
Ο Ηλίας Ψινάκης "έστησε" τους πυρόπληκτους στο Μάτι, αφού παρά την ενημέρωσή του αρκετοί κάτοικοι τον περίμεναν στο σημείο που είχε οριστεί να γίνει η συνάντηση.

Ο Ηλίας Ψινάκης είχε προγραμματισμένη για την Κυριακή συνάντηση με τους κατοίκους από το Μάτι Αττικής προκειμένου να του μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Μαραθώνα που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τις επόμενες εκλογές ακύρωσε τελευταία στιγμή την συνάντησή του με τους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Star, αρκετοί δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης και πήγαν στο σημείο που θα γινόταν, περιμένοντας μάταια απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμη.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε email, στο οποίο αναφερόταν ότι ο  Ηλίας Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.

Ψινάκης: «Τελείωσα, δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Όχι βέβαια. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα αν δεν είχε συμβεί η τραγωδία στο Μάτι, ανέφερε ότι «με το εάν δεν δεν γράφεται ιστορία. Θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια κι αν ζούμε, βλέπουμε…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments