Ελλάδα

Απόπειρα αυτοκτονίας Ομόνοια: Απειλούσε να αυτοκτονήσει και από κάτω τραβούσαν βίντεο γελώντας (pics)

Απόπειρα αυτοκτονίας Ομόνοια: Απειλούσε να αυτοκτονήσει και από κάτω τραβούσαν βίντεο γελώντας (pics)
Απίστευτες εικόνες από την απόπειρα αυτοκτονίας στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στις Αρχές, όταν ένα άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή γλυπτού στην αρχή της οδού Σταδίου στην Ομόνοια και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει. Έπειτα από 1,5 ώρα διαπραγματεύσεων, ειδικός διαπραγματευτής κατάφερε να τον μεταπείσει. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο είχε κληθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε με δύο οχήματα κι έξι άνδρες.

Αυτό, πάντως, που προκάλεσε την οργή αρκετών χρηστών των Social Media ήταν η αντιμετώπιση που έτυχε ο άνδρας. Αρκετοί σε σχόλιά τους σε ειδησεογραφικά Μέσα χλεύαζαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και όσοι ήταν από κάτω, βρήκαν την ευκαιρία να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες… γελώντας!

Δείτε τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

Γιατί ανέβηκε στο γλυπτό

Όπως επανέλαβε πολλές φορές ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι τοξικομανής, την Πέμπτη του έκλεψαν το πορτοφόλι, που είχε μέσα όλα του τα χαρτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός, είχε μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης, στο Α.Τ. Ομόνοιας, προκειμένου να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο είχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και χρήσιμα έγγραφα.

Ωστόσο, του συνέστησαν να περάσει την επομένη το πρωί. Όπως και έπραξε, πλην όμως συνάντησε την αδιαφορία των αρμοδίων.

Τον είχαν σε αναμονή μέχρι το μεσημέρι και ο άνδρας, μέσα στην απελπισία του, ανέβηκε στο γλυπτό της Ομόνοιας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έτυχε.

«…Δύο ημέρες τώρα πηγαινοέρχομαι στο τμήμα της Ομόνοιας για να τους πω ότι μου έκλεψαν το πορτοφόλι με όλα μου τα χαρτιά. Κανένας, όμως, δεν μου έδινε σημασία. Αγανάκτησα με την αδιαφορία και ανέβηκα εδώ πάνω μήπως και μου δώσει κάποιος λίγη σημασία». Αυτό επαναλάμβανε συνεχώς ο άνδρας.

Στο σημείο δεν πήγαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και τελικά τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Αλεβιζόπουλος, ο οποίος ανέβηκε στο γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής και μετά από διάλογο που είχε με τον άνδρα για πάνω από δύο ώρες, τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments