Lifestyle

Το 22χρονο plus size μοντέλο που φωτογραφίζεται με εσώρουχα για καλό σκοπό (pics)

Το 22χρονο plus size μοντέλο που φωτογραφίζεται με εσώρουχα για καλό σκοπό (pics)
Αυτό το plus size μοντέλο θέλει να δεις αυτή τη φωτογραφία της με εσώρουχα.

Το να αγαπά κανείς το σώμα του με τις ατέλειές του είναι το βασικό μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν τα plus size μοντέλα που τελευταία όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος στο χώρο της μόδας.

Πολλές φορές ακούμε ακραία περιστατικά (αυτοκτονίες κλπ) από γυναίκες που δεν νιώθουν όμορφα με το σώμα τους.

Τα plus size μοντέλα λοιπόν είναι εδώ για να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά, οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται άσχημα.

Ένα 22χρονο plus-size μοντέλο, η La’Shaunae Steward, έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο: να τα βρει με τον εαυτό της. Να αγκαλιάσει αυτό που είναι και να προχωρήσει.

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν για πολλά χρόνια ένιωθε ανασφαλής και άσχημα με τον εαυτό της.

«Αυτή η φωτογράφιση είναι τόσο σημαντική και ιδιαίτερη για μένα. Είναι ο,τι πιο ανατρεπτικό έχω κάνει, με απίστευτη δυναμική» σημειώνει.

Η La’Shaunae Steward, είναι ένα plus size μοντέλο που μέσω των συνεργασιών της, αλλά και του λογαριασμού της στο Instagram, προωθεί με τη σειρά της πόσο σημαντικό είναι να νιώθει μια γυναίκα αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

«Πάντα μου έλεγαν να είμαι πιο αδύνατη για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη φωτογραφία. Μεγάλωσα με την νοοτροπία ότι μια τέτοια φωτογράφιση δεν αρμόζει σε μια γυναίκα σαν και μένα. Νιώθω υπέροχα που τα κατάφερα» καταλήγει.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments