Ελλάδα

Da Capo: Συνελήφθη για ρευματοκλοπή ο υπεύθυνος του μαγαζιού

Da Capo: Συνελήφθη για ρευματοκλοπή ο υπεύθυνος του μαγαζιού
Συνελήφθη ο υπεύθυνος του μαγαζιού Da Capo στο Κολωνάκι για ρευματοκλοπή. Το ρολόι του Da Capo δεν έγραφε καθόλου κατανάλωση με αποτέλεσμα η επιχείρηση να φαίνεται κλειστή.

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του μαγαζιού Da Capo στο Κολωνάκι για ρευματοκλοπή. Η εικόνα με ένα περιπολικό και ένα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ παρατηρήθηκε από περαστικούς την προηγούμενη Τρίτη έξω από το γνωστό μαγαζί. Λίγη ώρα μετά ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος.

Μετά από λεπτομερή έρευνα που διεξήγαγε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, εντόπισε πως η καφετέρια «Da Capo» έκλεβε ρεύμα. Μέσω μίας ιδιοφυής πατέντας. Πιο συγκεκριμένα, το ρολόι της επιχείρησης δεν έγραφε καθόλου κατανάλωση με αποτέλεσμα η επιχείρηση να φαίνεται κλειστή. Πλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε πέρασε στη Δικαιοσύνη.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για αρκετές ημέρες έκαναν έρευνες στο Κολωνάκι. Κάπως έτσι διαπιστώθηκε ότι το Da Capo έκλεβε ρεύμα. Ο ΔΕΔΔΗΕ διερευνά το ύψος της ζημιάς και αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόστιμο το οποίο θα επιβληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments