Πολιτική

Νατσιός: Το μεταναστευτικό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Νατσιός: Το μεταναστευτικό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών και την τροποποίηση της οδηγίας 2000/31/ΕΚ ("Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες") και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης", Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Ευρώπη περιμένει από την Ελλάδα που είναι η μήτρα της Ορθοδοξίας να ακολουθήσουμε και πάλι τον Χριστιανισμό, λέει ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη»

Συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου παραχώρησε ο προέδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό, τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα είναι η παράνομη μετανάστευση πρωτίστως, αλλά και όπως υποστήριξε, η ηθική παρακμή, η οικονομική κρίση και οι πόλεμοι.

Η Ευρώπη, όπως είπε, βάζει κάτω από το χαλί τους μετανάστες αντιμετωπίζοντας την χώρα μας ως αποθήκη ψυχών. Επιπλέον, όπως υποστήριξε, οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ευρώπης δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Τόνισε, ότι η Ευρώπη περιμένει από την Ελλάδα που είναι η μήτρα της Ορθοδοξάις να ακολουθήσουμε και πάλι τον Χριστιανισμό και όχι το άρωμα ελευθερίας που έχουμε και είπε ότι η Νίκη θα επιδιώξει να δημιουργήσει ομάδα Ορθόδοξων Ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κατέληξε, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί προσβολή στην πατρίδα αλλά και την παραδοσιακή οικογένεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments