Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/10 – Αναλυτικές προβλέψεις
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 16/10 – Αναλυτικές προβλέψεις.

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν είστε ακόμη σίγουροι για όλα τα γεγονότα σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα που σκέφτεστε να κάνετε; Ίσως θέλετε να κάτσετε και να περιμένετε λίγο ακόμη.

Αν πάρετε κάποια απόφαση με ελλιπείς πληροφορίες θα σας κάνει να αμφιβάλλετε περισσότερο.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάποια μυστικά είναι επικίνδυνα όταν μένουν μυστικά και κάποια άλλα δεν ωφελούν κανέναν όταν αποκαλύπτονται. Το κλειδί είναι να μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ακούστε το ένστικτό σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ισχυρίζεστε ότι δεν σας αρέσουν τα μυστικά, αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι λίγο μυστήριο χρειάζεται – σας βοηθάει να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Οπότε επιτρέψετε στον/στην αγαπημένο/η σας ) (και στον εαυτό σας) λίγη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μια στιγμή διορατικότητας ξεκαθαρίζει κάποιες ερωτήσεις που είχατε για τη σχέση σας. Είναι εκπληκτικό αυτά που μπορεί να καταλάβει το υποσυνείδητο σας αν το αφήσετε ήρεμο. Εσείς οι δύο μπορείτε να επικοινωνείτε με τρόπους που ξεπερνούν τα λόγια.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορείτε να ακούσετε ακόμη και αυτά που δεν έχουν ειπωθεί. Ο/Η σύντροφός σας εκπλήσσεται από το πόσο καλά μπορείτε να αντιληφθείτε τις αποχρώσεις μιας φαινομενικά απλής αλληλεπίδρασης. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί εσείς οι δύο να καταλαβαίνετε αυτές τις υποβόσκουσες τάσεις, αλλά όχι όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όλες οι προηγούμενες ερωτικές σας εμπειρίες βοήθησαν ώστε να προετοιμαστείτε για αυτή τη σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε (ή θα πρέπει) να σταματήσετε να μαθαίνετε. Αν μη τι άλλο, έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη τώρα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το να σκαλίζετε το παρελθόν, μόνο και μόνο για να κερδίσετε πόντους σε μια συζήτηση μπορεί αρχικά να σας δίνει χαρά, αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι θα βοηθήσει τις μακροπρόθεσμες σχέσεις μεταξύ σας; Αναφερθείτε σε θέματα που είναι σχετικά και μην κάνετε φτηνούς εντυπωσιασμούς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ανανεώσετε τη σχέση σας – ή, έστω να κάνετε μερικές αλλαγές. Εξάλλου, η ζωή σας αλλάζει και επεκτείνεται – δεν πρέπει να συμβαδίζει και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε ο ένας με τον άλλον;

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ακούστε την καρδιά σας αν σας λέει ότι η λύση που εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε βρει εξακολουθεί να μην είναι σωστή. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη από έναν αξιόπιστο φίλο ή επαγγελματία. Ήρθε η ώρα να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να τους προσεγγίσετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η εξερεύνηση στα βάθη της ψυχοσύνθεσης του/της συντρόφου σας είναι απολύτως συναρπαστική, αλλά μπορεί να τους κουράσει. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο για τον εαυτό σας; Μπορείτε να το αντέξετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Επιστρέψτε στα βασικά στοιχεία αυτής της σχέσης. Είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε άσχετα και επιφανειακά πράγματα, αλλά αυτό που μετράει πραγματικά είναι η ποιότητα της σχέσης μεταξύ των δυο σας. Επικεντρωθείτε σε αυτό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το να μιλάτε για τα παλιά μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά βεβαιωθείτε ότι εσείς οι δύο δεν θα αρχίσετε να αναμασάτε το παρελθόν. Το «τι θα γινόταν αν» μπορεί να είναι χρήσιμο σε μικρές δόσεις, αλλά αν το παρακάνετε μπορεί να σας αφήσει με μια πικρή γεύση στο στόμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments