Αθλητισμός

Euroleague: Τα στιγμιότυπα του Μπάγερν – ΠΑΟ και το λάθος του Γκιστ (vid)

Euroleague: Τα στιγμιότυπα του Μπάγερν – ΠΑΟ και το λάθος του Γκιστ (vid)
Euroleague: Δείτε πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Μόναχο έχοντας ως στόχο να πάρει το ματς μέσω της άμυνας. Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» έδειξαν κατά διαστήματα εξαιρετική εικόνα στο αμυντικό σκέλος, τα πολλά λάθη και η αστοχία «πρόδωσαν» την ομάδα, η οποία έφυγε ηττημένη από το Μόναχο με σκορ 80-79.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του ματς δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στη Μπάγερν για τη νίκη της. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο ματς. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Για εμάς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε 17 λάθη και μόλις 4 στα 20 σουτ τριών πόντων και με αυτούς τους αριθμούς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε τις πιθανότητές για τη νίκη ως το τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να βελτιωθούμε.

Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η καλή εικόνα της Μπάγερν. Ήταν δεδομένο πως θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμη μετά το πρώτο ματς. Στον αγώνα με την Εφές ήταν ανταγωνιστική για 20-25 λεπτά, ωστόσο δέχθηκε 3-4 τρίποντα στη σειρά και ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Κάθε ματς στην Εuroleague είναι ξεχωριστό, οπότε δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (16/10)

Μπάγερν – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 80-79 Νταρουσάφακα – Μπουντούτσνοστ 71-63 Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ 86-89 Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα 87-86

Η βαθμολογία της Euroleague

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments