Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα με τον Χασάν και η αγωνία εν όψει Europa League

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα με τον Χασάν και η αγωνία εν όψει Europa League
Ο Ολυμπιακός είδε τον Χασάν να παθαίνει θλάση στο ματς της Εθνικής Αιγύπτου και ο Μαρτίνς τις επιλογές του για την επίθεση να μειώνονται.

Εκτός δράσης για περίπου 15-20 μέρες θα μείνει ο Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού υπέστη θλάση στο χθεσινό ματς της Εθνικής του ομάδας με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Κάτι που προκαλεί προβληματισμό στον Αντρέ Μαρτίνς, αφού ο Ολυμπιακός… ξεμένει από λύσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, οι Πειραιώτες καλούνται να πορευτούν με τον Γκερέρο ως πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης και τον Μάνο να παίρνει περισσότερες επιλογές από εδώ και πέρα.

Η λογική λέει ότι ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο, είτε ως βασικός ή ως αλλαγή, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του ματς (21/10, 20:30) με τον ΟΦΗ. Αν συμβεί αυτό θα κάνει ντεμπούτο στη Super League κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ στη Football League πέρυσι.

Το μεγάλο ζήτημα, πάντως, είναι τα δύο κρίσιμα ματς με την Ντουντελάνζ για το Europa League. Ο Ολυμπιακός παίζει με την ομάδα του Λουξεμβούργο στις 25 Οκτωβρίου και στις 8 Νοεμβρίου και ίσως να έχουν μονάχα τον Γκερέρο ως επιλογή για την επίθεση.

Ο Χασάν δεν προλαβαίνει με τίποτα το πρώτο ματς και μοιάζει (με τα τωρινά δεδομένα) αμφίβολος για το δεύτερο, ενώ ο Μάνος που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της απουσίας του Αιγύπτιου, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments